FETÖ’cüleri Kurtarma Operasyonu

CHP ve FETÖ arasındaki iltisak her geçen gün giderek artıyor. Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ üyesi KHK’lı öğretim görevlilerini mesleklerine iade edeceği yönündeki açıklmanın arkasından Engin Özkoç FETÖ bağlantısı çıktı.

04.09.2021-12:10 - (Son Güncelleme: 04.09.2021-15:00) FETÖ’cüleri Kurtarma Operasyonu

FETÖ ile mücadelenin başladığı günden beri FETÖ üyeleriyle sürekli dirsek temasında bulunan CHP üyelerinin her gün yeni bir skandalı ortaya çıkıyor. CHP’li Engin Özkoç’un FETÖ imamı ile irtibat haline olduğu ve onlardan aldığı talimat veya bilgileri kullandığı iddia edildi. Avukat Burak Bekiroğlu’nun iddiasına göre Engin Özkoç’un FETÖ İmamı Mahmut Yeter’le görüştmüş ve bu görüşmenin ardından  Kemal Kılıçdaroğlu’nun KHK’lı öğretim üyeleriyle ilgili bir çıkış yapmış.

SEÇİMLER İÇİNDE GÖRÜŞMÜŞ

Bekiroğlu’nun iddialarına göre CHP’li Özkoç 2023 seçimleri için FETÖ üyeleriyle bir takım görüşmeler yapıyor. Bekiroğlu “Engin Özkoç'a soruyorum: Yakın zamanda firari FETÖ imamı Mahmut Yeter ile görüştün mü, Bu görüşmede, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekilliği adaylığı için bazı isimler gündeme geldi mi, gelmedi mi?” diye iddialarını devam ettirdi.

Görüşmelerin online toplantı araçlarıyla yapıldığını iddia eden Bekiroğlu bu temasların ne ilk ne de son olduğunu dile getirdi. Bekiroğlu, Özkoç’un FETÖ’nün veliahtı olarak görülen ABD imamı İsmail Büyükçelebi ile ABD ziyareti sırasında bir dizi temaslarda bulunduğu iddia etti.

FETÖ İLE ABD'YE GİTTİ, İDDİALARI YALANLANDI

Engin Özkoç’un 2013 yılında Oda Başkanlığı yaptığı sırada TUSKON ile bir ABD ziyareti gerçekleştirdiği biliniyor. Özkoçi, Bekiroğlu’nun iddialarını “külliyen yalan” diyerek ispata dayalı olmadığını iddia etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal