Türk sinemasının acı kaybı: Tolga Savacı hayatını kaybetti

Türk sinemasının sevilen ismi Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İşte detaylar...

26.02.2024-19:47 - (Son Güncelleme: 26.02.2024-19:47)

Türk sinemasının tanınan yüzü ve ABD’de yaşamını sürdüren Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.

“Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna”

Savacı'nın eşi Nermin Bezmen, vefat haberini duyurduğu sosyal medya paylaşımında, "Yüreğim kanıyor!!! Kanıyor!!! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, Shawn, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

Acı haber

Tolga Savacı kimdir?

İstanbul'da 6 Mayıs 1963'te dünyaya gelen Tolga Savacı, Fransız Koleji'nin ardından 1983'te mankenlik eğitimi almak için İtalya'ya gitmesinin ardından 1985’te Banu Alkan ile başrolünde bulunduğu “Arzu” filmiyle sinemaya adım attı. Aynı yıl Hülya Avşar ile "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" filmlerinde oynayan Savacı, sonraki yıllarda da çeşitli televizyon ve sinema filmlerinde rol aldı. 2015’te Yazar Nermin Bezmen ile evlenen Savacı, eşiyle ABD'nin New Jersey eyaletinde yaşamaya başladı.

(AA)


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal