2. Sayfa Müge ve Gülşen neden ayrıldı? Müge ve Gülşen’e ne oldu?

Yıllardır 2. Sayfa programıyla izleyenlerin karşısına çıkan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in programdan neden ayrıldığı sorusu izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Ünlü sunucuların aralarında yaşananlar merak konusu oldu. Peki 2. Sayfa Müge ve Gülşen neden ayrıldı? Müge ve Gülşen’e ne oldu? Soruların yanıtı haberimizde…

26.02.2024-11:15 - (Son Güncelleme: 26.02.2024-11:15)

TV8 ekranlarının sevilen magazin programı 2. Sayfa programında yaklaşık 18 yıldır izleyenlerin karşısına çıkan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, programa yıllar sonra veda ettiklerini açıkladı. Müge ve Gülşen’in neden 2. Sayfa’dan ayrıldığı sorusu ise merak edildi. Peki 2. Sayfa Müge ve Gülşen neden ayrıldı? Müge ve Gülşen’e ne oldu?

2. Sayfa Müge ve Gülşen neden ayrıldı?

Gülşen Yüksel, 2023 yılının son programında, hafta içi her gün sunduğu 2. Sayfa programına veda ettiğini açıkladı. Yüksel, "2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşça kalın...." dedi.

Müge Gülşen Neden Ayrıldı

Müge Dağıstanlı, 2024'te 'Aramızda Kalmasın' programı ile ekranlara gelecek. Dağıstanlı'ya gazeteci Ali Eyüboğlu eşlik edecek. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in ortak sunumuyla bilinen 2. Sayfa programından Gülşen Yüksel ayrıldı. Müge Dağıstanlı, 2024'te 'Aramızda Kalmasın' programını sunmaya devam edecek. Dağıstanlı'nın yanında gazeteci Ali Eyüboğlu da programda yer alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal