Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde 6 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekatıyla etkisiz hale getirdi. Terörle mücadele operasyonlarına ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin azim ve kararlılıkla bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirme çabasının devam edeceği belirtildi.

02.04.2024-10:11 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-12:23) Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde 6 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Son olarak, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, terörle mücadele operasyonlarının, bölgede teröristlerin tamamen etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla süreceği vurgulandı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi hedef alan başarılı hava harekatıyla, bölgedeki terörist faaliyetlere yönelik ciddi bir darbe indirildi.


Terörle mücadele devam ediyor

Operasyon, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadeledeki kararlılığını ve etkinliğini bir kez daha gösterdi. Bölgedeki terör unsurlarına karşı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kesintisiz operasyonları, terör örgütlerine karşı mücadelede ülkenin güvenliğini sağlama ve bölgedeki istikrarı koruma adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu son operasyon, Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlı tutumunu bir kez daha ortaya koyarken, resmi hesaplardan şu paylaşım yer verildi:

 "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi düzenlediği hava harekatıyla etkisiz hale getirdi."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal