Türk oyun şirketinin kripto parası mancium aynı anda 10 borsada yayınlandı

Türkiye'nin önde gelen oyun girişimlerinden olan manc games'ın piyasaya sürdüğü kripto para aynı anda onlarca borsada birden işlem görecek.

15.04.2022-09:48 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-10:17)

Geliştirdiği oyunlarla milyonlarca indirmeye ulaşan manc games çıkardığı kripto parayla da aynı anda onlarca borsada işlem görmeye başladı.

Manc games'ın çıkardığı oyunlar

Manc'ın şu ana kadar yayınladığı 2 oyun google play ve app stor'da indirilebilir durumda. Bunlardan biri okey muhabbet diğeri ise 101 muhabbet. İki oyun da aynı platforma ve aynı özelliklere sahipler. Dünyanın ilk sesli sohbet edilebilir 101 ve okey oyunlarının mobil versiyonlarını çıkartan manc çoktan milyonlarca indirmeye ulaşmış durumda. Mancium'un road map'inde önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği oyunlardan da bahsediliyor. manc games 1 yıl içerisinde birçok yeni oyun yayınlamayı planlıyor.

Mancium hangi borsalarda yayınlanacak

Mancium, ilk 3 ön satışını kendi sitesi üzerinden gerçekleştirirken son ön satışını ise Bitci.com platformu üzerinden gerçekleştirdi. Listelenme sürecinde ise ondan fazla borsada işlem görecek. Mancium token'ın çıkacağı borsalar ise şunlar; bitci, xt.com, digifinex, coinbist, bibox, latoken, indoex, Dex-Trade, p2pp2b, finexbox.


Mancium'un geleceği var mı?

Mancium'u diğer projelerden ayıran en önemli özellik halihazırda piyasa sürmüş olduğu oyunlarının olması. Bir çok girişim oyun çıkartamadan önce kripto para çıkartırken mancium iki oyun çıkardıktan ve önümüzdeki dönemde yeni oyunlar yayınlayacakken kripto para çıkartarak rakiplerinin bir adım önüne geçmiş durumda. kurucu kadrosu ve köklü şirket yapısıyla oldukca umut vaadeden bir girişim olarak ön plana çıkıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal