Türk Hava Yollarından HES Kodu Hatırlatması

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı açıklamada 6 Eylül tarihinden itibaren Web sitesi ve mobil uygulamalardan check-in yapmak için HES uygulamasına gerekli olan izinlerin verilmesi gerektiğini hatırlattı.

05.09.2021-11:01 - (Son Güncelleme: 05.09.2021-13:16) Türk Hava Yollarından HES Kodu Hatırlatması

Korona virüs kapsamında hayatımıza çok sayıda yenilik katıldı. Bunlardan biri de Hayat Eve Sığar uygulaması. HES kodu entegre olmayan ulaşım kartları ile şehir içinde ulaşım yapmak artık mümkün değil. Son olarak da Türk Hava Yollarından yapılan açıklama ile HES uygulamasından gerekli izni vermeyen yolcular uçaklara alınmayacak. 

 THY GENEL MÜDÜRÜ TARİH VERDİ

 Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelgeye değinerek '6 Eylül'den sonra iç hatlarda Web ve Mobilden rahatlıkla Check-in yapmak için lütfen HES uygulamasında gerekli izinleri vermeyi unutmayınız. İlgili değişiklikleri yapmayan yolcularımız seyahat gerekliliklerine sahip olduğunu havalimanında check-in yaptırarak ibraz edeceklerdir' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal