HES Kodunu İstanbul Kartına Tanımlamayan Bir Kişi Otobüs Şoförüne Saldırdı

Akbiline HES kodunu tanımlamayan yolcu otobüse binmekte ısrarcı olunca tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması ile otobüs şoförüne saldıran yolcu olay yerinden koşarak kaçtı.

30.07.2021-10:40 - (Son Güncelleme: 30.07.2021-17:46) HES Kodunu İstanbul Kartına Tanımlamayan Bir Kişi Otobüs Şoförüne Saldırdı

İstanbul Ataşehir’de bir kişi, otobüs kartına HES kodunu tanımlamayan bir kişi 19D hat numaralı İETT otobüsüne binmek istedi.

Otobüs şoförü yolcuyu HES kodunu akiline tanımlamadan alamayacağını ifade edince şahıs şoföre önce hakaret etti, hakaretin ardından şoför ve yolcu arasında tartışma başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine yolcu tarafından da otobüs şoförü darp edildi.

ŞOFÖRE SALDIRIP KAÇTI

Vatandaşların saldırgana tepki göstermesi üzerine saldırgan şahıs olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Çevredeki kişilerin olayı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yaralı şoföre müdahale eden sağlık ekipleri yapılan müdahaleden sonra yaralı şoförü yakındaki hastaneye götürüldü.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Otobüs şoförüne saldıran kişinin kaçış anları anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Olaya tanık olan çevre esnafı bir vatandaş, "Bana neden şerefsiz dedin" dedi adamın üzerine yürüdü. Karşı taraf gardını aldı, diğeri bir tane vurdu. Adamı yere serdi. Kalabalık olunca da kaçtı. HES kodundan dolayı olduğunu söylediler" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal