Tümer Metin'den Fenerbahçeli Dimitris Pelkas Hakkında Dikkat Çeken Sözler Geldi!

Süper Lig'in 15. haftasından Fenerbahçe kendi evinde Çaykur Rizespor'u 4-0'lık net bir skorla geçmeyi başardı. Karşılaşmada Dimitris Pelkas süre alamazken futbolcuyla ilgili Tümer Metin'den dikkat çeken sözler geldi.

06.12.2021-11:44 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-12:04)

Süper Lig'de Fenerbahçe sahasında ağırladığı Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ederek bu sezonki en farklı galibiyetini almayı başardı. Maçın ardından eski futbolcu ve şimdilerde yorumculuk yapan Tümer Metin açıklamalarda bulundu. Tümer Metin, Mesut Özil ve Szalai'nin performansına övgüler dizdi. Diğer yandan Tümer Metin, teknik adam Vitor Pereira'nın Dimitris Pelkas tercihiyle alakalı da konuştu.

TÜMER METİN'DEN FENERBAHÇE'NİN GALİBİYETİYLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR GELDİ

Tümer Metin, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor karşısında aldığı galibiyetin ardından yaptığı açıklamada 'Fenerbahçe için kolay bir galibiyet oldu. Rizespor ise ligin bu haftasına kadar izlediğim en kötü takımlardan biri. Fenerbahçe bu akşam mücadele ederek mi kazandı? Sezon başından bu yana Pereira'nın söylediği mücadele gücü ile mi kazandı, bence değil. Fenerbahçe'nin kazanmasının nedeni kalitesinin Rizespor'dan fersah fersah daha iyi olması. Fenerbahçe'nin ikinci golünün ardından oyun koptu. Hat-trick çok önemli bir şeydir, Serdar Dursun'u da tebrik edelim. İkinci golü çok güzeldi.' ifadesine yer verdi.

TÜMER METİN MESUT ÖZİL'E ÖVGÜLERDE BULUNDU

Tümer Metin, Mesut Özil'e övgüler dizdi. Tümer Metin futbolcuyla ilgili yaptığı açıklamada 'Mesut Özil'in sinirleri alınmış gibi. Emre Belözoğlu sahada sinirlenirdi, ben de sinirlenirdim. Mesut'un da maç içerisinde sinirlendiğini anlayabiliyorum ama tepki vermiyor. Neden anlatıyorum bunu, bu akşam çok iyi oynadı.' açıklamasında bulundu.


TÜMER METİN'İN DİMİTRİS PELKAS SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Tümer Metin karşılaşmada forma giymeyen Yunan futbolcu Dimitris Pelkas hakkında yaptığı açıklamada, 'Rakip oyundan düşmüşken Muhammed ve Arda oyuna girdi. Bunlar doğru değişiklikler, oyun da rahatlamış. Peki Pelkas? Pelkas'ı da atmaz mısın sahaya? Ne oldu Pelkas'a by-pass falan mı oldu, kulübede oturuyor. Bu kadar formsuz mu, kırgın mı?' şeklinde açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal