Tümer Metin, Vitor Pereira'nın Pelkas'ı Oynatmama Nedenini Açıkladı!

Eski Fenerbahçeli futbolculardan biri olan spor yorumcusu Tümer Metin, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Göztepe-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Vitor Pereira'yı eleştirdi.

30.11.2021-11:17 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-11:17) Tümer Metin, Vitor Pereira'nın Pelkas'ı Oynatmama Nedenini Açıkladı!

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının kapanış karşılaşmasında İzmir'de oynadığı Göztepe karşılaşmasında Teknik Direktör Vitor Pereira'nın kararları büyük bir tartışma konusu yarattı.

SOSYAL MEDYA VİTOR PEREİRA'YI KONUŞUYOR

Sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Göztepe deplasmanında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

TÜMER METİN'DEN VİTOR PEREİRA YORUMU

Fenerbahçe'de forma giymiş isimlerden biri olan spor yorumcusu Tümer Metin, Teknik Direktör Vitor Pereira ile ilgili yaptığı eleştirilerle sosyal medyada çok konuşuldu.

Tümer Metin, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

FENERBAHÇE'Yİ İZLERKEN YORULURUM

Ben hakikaten Fenerbahçe'yi izlerken yoruluyorum. Vitor Pereira'yı anlamaya çalışırken de yoruluyorum. Fenerbahçe'nin kodları, genleri, oyun oynar, kaliteli ayaklarla oynar. Gol üzerine kurulu sistemle oynar.

Vitor Pereira - Fenerbahçe

PEREİRA'NIN ELİNE KADRO KAĞIDI MI VERİLMELİ ?

İlla birinin kadroyu sana söylemesi mi lazım, illa kadroyu yazıp eline vermesi mi lazım kağıdı? Öne geçersen şunları yap, geriye düşersen şunları yap, falan bunları demesi lazım birisinin.

BU KADAR İNATÇI OLUNMAZ

Bu kadar muhafazakar olunmaz, muhafazakar olduğun dakika bu kadar inatçı da olunmaz. Nasıl hayal ediyorsun, neyi hayal ediyorsun, nasıl kazanırım diyorsun? Kafanın hiçbir bölümünde kazanmak var mı? Beraberliğe ancak bu şekilde kitlersin maçı. Kazanmak isteyen herhangi bir hoca, Pereira'nın yaptığı hiçbir şeyi yapmazdı.

ÇOK YANLIŞ İŞLER YAPIYOR...

Galatasaray derbisi öncesinde Pereira'ya dokundular. Şimdi o dokunuşun etkileriyle, dokunulan oyuncuları oynatmak için yine yanlış yollara sapıyor. Oynatayım ben, dokunuldu bana onları oynatmak için yanlış işler yapıyor.

PELKAS'IN OYNAMAMA NEDENİ...

Göztepe'ye karşı ne başladığı 11'le ne de bitirdiği 11'le bu maçın 5 dakikası böyle oynanmaz. Ben Pelkas'ı da oynatırsam, Mesut-İrfan-Pelkas olur, önde de santrfor var. Geride pozisyon veririm diye düşünüyor ama maç 1-1 bitti. Kazanma adına bir şey yapmıyor Pereira, geçen hafta da yapmadı.

İrfan Can Kahveci - Vitor Pereira

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN TEPKİSİ HAKKINDA

Oyuncular teknik adama böyle davranmayacak diyorlar((İrfan Can Kahveci'nin oyundan çıkarken tepkisi) Oyuncular teknik adama böyle davranmayacak diyorlar, ben kesinlikle karşıyım. Oyuncu da senin kadar etkileniyor, oyuncunun da sosyal hayatı, senin kadar etkileniyor, hırpalanıyor. Bugünkü görüntü için söylüyorum, İrfan Can, Fenerbahçe'nin kaleye gidebilmesinin tek yolu. Galatasaray maçında bir iki kişi daha sayabilirim ama bugün tek İrfan tek. Pereira, onu dışarı alıyor. Kaybet ya maçı, yine berabere bitsin, sen çıkartma onu. Serdar Dursun'un kafasına bir tane attı, bir tane daha atabilir, bir şey yapabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal