Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan Michy Batshuayi ve Alex Teixeira'ya Eleştiriler Geldi!

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ve başkan Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıkıyor. Sergen Yalçın'ın yapılan görüşmede takımın yıldız futbolcuları Michy Batshuayi ve Alex Teixeira işaret ederek eleştirdiği öğrenildi.

30.11.2021-10:40 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-11:52) Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan Michy Batshuayi ve Alex Teixeira'ya Eleştiriler Geldi!

Siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın ve başkan Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıkıyor. Sergen Yalçın'ın yapılan görüşmede takımın yıldız futbolcuları Michy Batshuayi ve Alex Teixeira belirterek sitem ettiği aktarıldı.
Süper Lig ve Avrupa'da yoğun kötü sonuçlar alan Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Son olarak Süper Lig'de kendi evinde Giresunspor'a 4-0 kaybeden Beşiktaş'ta ortalık sallanıyor. Beşiktaş'ın, Giresunspor'a kendi 4-0 kaybetmesi gerek Beşiktaşlı taraftarlar gerek Beşiktaş takımında büyük olay oldu. Yaşananların ardından takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'ın takımdan istifası gündeme gelmişti fakat teknik adamla son alınan karar doğrultusunda yola devam kararı alındı. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile alakalı önemli yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Sergen Yalçın'ın, başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı konuşmada takımın yıldız futbolcuları Michy Batshuayi ve Alex Teixera'yı yoğun bir şekilde eleştirdiği öğrenildi.

SERGEN YALÇIN YILDIZ FUTBOLCULARA SİTEM ETTİ

Sergen Yalçın, başkan Ahmet Nur Çebi ile yaptığı görüşmede, 'Başkanım ben devam etmek istiyorum. Takımı toparlayacağım" dedi. Bunun üzerine Beşiktaş Başkanı,"Zaten bu takımın hocası değil misin? Niye devam edeceğim diyorsun" yanıtını verdi. Performans düşüklüğü için ise Yalçın "Başkanım ben de anlamıyorum. Düzeleceğiz. Transferde yanlış yaptığımı kabul ediyorum. Çok istediğim futbolcular beklentimi boşa çıkardı' dediği aktarıldı. Sergen Yalçın'ın kastettiği futbolcuların Belçikalı Batshuayi ve Brezilyalı yıldız Alex Teixeira olduğu belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal