Tüm değişimleri bilen uzman İslam Memiş ısrarla uyardı: Dolar alacaklar aman dikkat!

Para ve Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni bir video yayınlayarak adeta altın değerinde uyarılarda bulundu. İşte haberin detayları...

14.07.2022-14:03 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-14:03)

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırım önerileri ve çarpıcı açıklamalarıyla adından sıkça söz ettirmektedir. Diğer yandan döviz ve altına yatırım yapacak olan kişiler, İslam Memiş'i oldukça yakından takip ederek önerilerine kulak vermektedir. Ünlü ismin Youtube kanalında yayınlamış olduğu videoda, dolara yönelik yaptığı açıklamalar yatırımcıların epey dikkatini çekti.


‘’Gerçek dolar rakamları kur farkına yansımıyor’’

İslam Memiş yayınladığı videoda yaptığı açıklamalarda ise, dolar kurunun baskılandığını ve 17 liranın üzerindeki ataklara müsaade edilmediğini ifade etti. Para Uzmanı İslam Memiş konuya ilişkin, "Baskılar nedeniyle gerçek dolar rakamları kur farkına yansımıyor. Bu noktada gelişimleri takip etmeden yatırım yapmak, yatırımcıları zor bir duruma da sokabilir" şeklinde uyarıda bulundu.


‘’Dolar kuruyla birlikte enflasyon arttı’’

Buna göre Türkiye'de dolar kuruyla beraber enflasyonun da arttığını dile getiren Memiş, "Yüzde 80’e yaklaşan enflasyon oranları nedeniyle doların gerçek rakamından çok uzak olduğunu ve baskılanmaya devam ettiğini belirtmek gerekiyor" diye ifade etti.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal