Tuğçe Kazaz ne dedi, neden gündem oldu?

Eski mankenlerden Tuğçe Kazaz, TVNET'te Sert Sorular programına konuk olarak katıldı ve Taha Hüseyin Karagöz'ün sorularını yanıtladı. Sınırla ile ilgili konuşan Tuğçe Kazaz'ı ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. Peki, Tuğçe Kazaz ne dedi, neden gündem oldu? İşte yanıtı..

23.06.2022-15:48 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-15:48) Tuğçe Kazaz ne dedi, neden gündem oldu?

Taha Hüseyin Karagöz'ün hazırladığı ve TVNET'te yayınladığı 'Sert Sorular' isimli programa katılan eski manken Tuğçe Kazaz, açıklamalarıyla yeniden gündem oldu. her söylediği olay olan Kazaz'ın sınırlarla ilgili ifadeleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Tuğçe Kazaz'ın sınırlara ilişkin açıklamalarında kullandığı ifadeler çoğu kişide şaşkınlık yaratırken, çok sayıda kullanıcı da Kazaz'ın ne söylediğini merak etti. İşte, Tuğçe Kazaz'ın konuşmalarından satır başları.

Tuğçe Kazaz'dan sınırlar yeniden çizilsin yorumu

Katıldığı programda Taha Hüseyin Karagöz'ün sorularını yanıtlayan Tuğçe Kazaz, birinci Kemal döneminin bittiğini ve ikinci Kemal döneminin başladığını vurguladı ve CHP'nin bu topraklar için bir zarar ve aynı zamanda bir güvenlik sorunu olduğunu söyledi.

Tuğçe Kazaz ne dedi, neden gündem oldu

bugünkü Türkiye'nin dünya genelinde hak noktası anlamında bir gücü olduğunu savunan eski manken Tuğçe Kazaz, aslında bu yolda adım attığına inandığını belirtti. Türkiye'nin bütün sisteminin buna göre hazırlandığını dile getiren Kazaz, dünyanın tümünde sınırların değiştiğini söyledi ve bu kapsamda sınırların yeniden çizilmesini ve şayet gerekli görülürse tekrar adalara girilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Yunan adalarının bugün silahlandırıldığını belirten Tuğçe Kazaz, adaların normal şartlarda Lozan Anlaşması'nın sonuna yazılan bir madde ile Türkiye'nin söz hakkının gizli tutulması maddesiyle birlikte geldiğini savundu ve İngiltere ve Almanya'nın Türkiye'ye vermek istedikleri için adaları verdiklerini aktardı.

Tuğçe Kazaz, iddialarının arkasına ise her nedense o dönemlerde İsmet İnönü'nün Adalar'ı almaktan koktuğu ifadelerini ekledi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal