Bahar Şahin beyazlar içinde kuğu gibi oldu! Derin göğüs dekoltesi görenlerin aklını başından aldı

FOX TV’de yayınlanan Gülümse Kaderine dizisinde Eda karakteriyle kamera karşısına geçen Bahar Şahin, güzelliğiyle en çok konuşulan oyuncular arasında yer alıyor. Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatı da merak edilen Şahin’in sosyal medya paylaşımları da sık sık gündeme geliyor. Son yaptığı paylaşımında ki derin göğüs dekoltesi görenlerin aklını başından aldı. İşte Bahar Şahin’in o paylaşımı…

23.06.2022-15:38 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-15:47) Bahar Şahin beyazlar içinde kuğu gibi oldu! Derin göğüs dekoltesi görenlerin aklını başından aldı

En son oynadığı Gülümse Kaderine dizisi ile ekrana gelen bahar Şahin dizide Eda rolünü canlandırdı. Dizi reytinglerinde istediği oranlara elde edemeyinde final yapma kararı aldı. FOX TV'de ekranlara gelen dizide yer alan Bahar Şahin sosyal medyada da oldukça aktiftir.O Hayat Benim, Lise Devriyesi ve Zalim İstanbul dizileriyle de tanıdığımız Bahar Şahin'in göğüs dekoltesi çok konuşulacağa benziyor. Bahar Şahin'in derin göğüs dekoltesi sosyal medyayı salladı.

Bahar Şahin derin göğüs dekoltesi sosyal medyayı salladı

Bahar Şahin Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın rol aldığı Yol Arkadaşım ve Yol Arkadaşım 2 filmlerinde de rol aldı.En son Gülümse Kaderine dizisiyle kamera karşısına geçen Bahar Şahin 1997 Ankara doğumludur.

Bahar Şahin Dekolte

İlk kez dizi setlerine 2015’de O Hayat Benim dizisi ile adım atan Bahar Şahin, Trabzonspor futbolcusu Dorukhan Toköz ile birlikte görüntülendi. İlişkisiyle çok konuşulan Şahin'in derin göğüs dekoltesi de oldukça dikkat çekti.

Beyaz elbisesi ile kuğu gibi oldu

Beyaz elbisesi ve derin dekoltesi ile paylaştığı fotoğraf oldukça beğenilen Şahin, fotoğrafın altına "Anlatıyorum yine bir şeyler"notunu düştü.

Bahar Şahin Derin Gögüs Dekoltesi

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal