Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Tuğçe Kandemir nereli? Tuğçe Kandemir hayatı ve biyografisi

12 Mart akşamı yayınlanacak olan 'Şarkılar Bizi Söyler' isimli programın bugünkü konukları belli oldu. Konuklardan bir tanesinin Tuğçe Kandemir olduğu öğrenilirken, programın izleyicileri, 'Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında?' sorusuna yanıt armaya başladılar. İşte 'Şarkılar Bizi Söyler' isimli programın konuklarından Tuğçe Kandemir'in hayatı ve biyografisi..

12.03.2022-17:45 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-17:46) Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Tuğçe Kandemir nereli? Tuğçe Kandemir hayatı ve biyografisi

Kanal D ekranlarının sevilen eğlence programlarından biri olan 'Şarkılar Bizi Söyler'in 12 Mart akşamı yayınlanacak olan bölümünde programa katılacak olan konuklarında isimleri belli oldu. Programın bu akşamki konsepti Karadeniz şarkıları olurken programın daimi izleyicileri konuk olarak katılacak olan Tuğçe Kandemir ile araştırma yapmaya başladılar.

Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında? 

Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında?

Şarkılar Bizi Söyler isimli eğlence programının bu haftaki misafirleri arasında bulunan Tuğçe Kandemir ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Söz yazarı ve aynı zamanda edebiyat öğretmeni olan Tuğçe Kandemir'in bir dönem başında geçen ayrılı üzerinde söylediği 'Bu Benim Öyküm' isimli şarkının intenet üzerinden yayılması ile birlikte bir üne kavuşmuştur.

23 Şubat 1996 yılında Ankara'da dünyaya gelen Tuğçe Kandemir, genel olarak aşk ve hüzün duyguları üzerine söylediği şarkılarıyla tanınır. Memur bir babanın ve ev hanımı bir annenin kızı olan Tuğçe Kandemir'in müziğe olan ilgisi ise 8 yaşında başlamıştı.

Mersin Üniversitesi Edebiyat Öğretmenliği bölümünü başarıyla tamamlayan Tuğçe Kandemir,  atamasını beklediği sırada yaşadığı bir ayrılık ona 'Bu Benim Öyküm' isimli şarkısını okutmuştur. 

İntenet ortamında çok fazla dinlenen Tuğçe Kandemir, daha sonra bir yapım şirketiyle anlaşarak çok sevilen şarkısına klip çekerek izleyicilerle buluşturmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal