12.11.2021-09:21 (Son Güncelleme:12.11.2021-09:45)


1

A Milli Takım'ın Cebelitarık ile oynayacağı maçtan önce hareketli saatler yaşanıyor.



2

A Milli Takım'a İtalya'da Spezia U19 takımının teknik direktörü Tuğberk Tanrıvermiş, Stefan Kuntz'un ekibine katılmıştı. Teknik ekibe katılan futbol adamı kısa bir süre sonra A Milli Takım'dan çabuk bir şekilde ayrıldı.



3

Teknik adamın A Milli Takım'dan ayrılmasında A Milli Takım'ın teknik direktörü Stefan Kuntz'n sözlerinin etkili olduğu aktarıldı.



4

İtalya'da Spezia U19 takımını çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş, kısa bir süre önce Stefan Kuntz'un ekibine katılmıştı. Alman çalıştırıcının Tuğberk Tanrıvermiş hakkında söylediği sözler çok gündeme oturdu.



5

"Tuğberk Tanrıvermiş kendisi bizimle bir iş birliği düşüncesinin sonucu olarak burada. Kendisini iki maç için ağırlıyoruz. Hamit Altıntop kendisinin daha önce genç milli takımlarda yaptıklarını da göz önünde bulundurarak iki maçlık aramıza davet ettik" şeklindeki açıklamaları genç teknik adamı rahatsız etti.



6

Ülkemizde Galatasaray altyapılarında görev yapan, 2017-2018 sezonunda Igor Tudor ve Fatih Terim'in yardımcılık görevlerinde bulunan Tuğberk Tanrıvermiş sezon sonunda Roma U15 takımını çalıştırmıştı. İtalya'da şampiyonluk yaşayan genç çalıştırıcı sezon başında İtalyan ekibi Spezia'nın yolunu tutmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR