11.11.2021-17:17 (Son Güncelleme:11.11.2021-18:38)


1

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Mısırlı yıldız Mohamed Elneny'nin menajerinden futbolcunun transferiyle ilgili önemli açıklamalar geldi.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray defansif orta saha transferi için kolları sıvadı. Bu anlamda sarı kırmızılıların gündeminde uzun süredir Beşiktaş'ın eski yıldızı Mohamed Elneny bulunuyor.



3

Mohamed Elneny bulunuyor. Arsenal formasını terleten Mısırlı yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Bu sezon Premier Lig'de sadece 7 dakika forma giyen ve Ocak ayında Arsenal'den ayrılmak isteyen Mohamed Elneny ile pek çok takımın ilgilendiği fakat Galatasaray'ın 1 adım önde olduğu aktarıldı.



4

Mısırlı futbolcu Elneny'nin menajeri yaptığı açıklamada, "Galatasaray çok büyük bir kulüp. Avrupa'da da çok iyi gidiyorlar. Elneny için güzel bir fırsat, o yüzden Galatasaray'da oynamayı istiyor" dedi.



5

Mohamed Elneny'nin menajerinin yaptığı açıklamalar, Galatasaray cephesinde büyük bir heyecanla karşılandı.



6

Gerek Galatasaray takımı gerek Galatasaraylı taraftarlar yapılan açıklamalar sonrası futbolcunun transferi için sabırsız bekleyişe başladılar. Futbolcunun transferiyle ilgili yakın zamanda sıcak gelişmelerin olması bekleniyor. Mohamed Elneny'nin, Türkiye'ye tekrar geri dönmesi yaz transfer döneminde çok konuşulmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR