11.11.2021-14:20 (Son Güncelleme:11.11.2021-14:20)


1

Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc, 2022 Dünya Kupası Eleme karşılaşmaları için gittiği Slovenya Milli Takım kampında ülke basınına açıklamalarda bulundu.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana beklentilerin altında kalan Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'ın takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.



3

Fenerbahçe'ye 2018-2019 sezonunda İtalyan ekibi Empoli'den 3.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transfer olan Miha Zajc, büyük beklentilerle sarı lacivertli ekibe katılmıştı. 2018-2018 sezonunun ikinci yarısında Fenerbahçe'ye transfer olan Miha Zajc, 10 karşılaşmada sarı lacivertli formayı giyerken bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.



4

2019-2020 sezonunda ise arka arkaya yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle bir türlü yeteri kadar forma şansı bulamayan Miha Zajc, bir sezonda yalnızca 17 karşılaşmada süre alabilmişti.



5

Bu sezon takımın başında Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın gelmesiyle birlikte normalde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Miha Zajc, sezon öncesi kampında Vitor Pereira'nın gözüne girmeyi başarmış ve kadrodaki yerini sağlamlaştırmıştı.



6

Sarı lacivertli takımda bu sezon en çok eleştirilen isimlerden biri olan ve Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde takımdan ayrılma ihtimali iyice kuvvetlenen Miha Zajc, FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmaları için gittiği Slovenya Milli Takım kampında Fenerbahçe'deki geleceği ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.



7

Miha Zajc : Şu anda transfer ile ilgili herhangi bir şey düşünmüyorum. Sezonun bu bölümünün bitmesi gerekiyor ve aralık ve ocakta neyin, nasıl olacağını göreceğiz. Ama kendimi bir yere zorlamak istemiyorum. Teklifler olursa, doğru olanı seçerim. Dünyanın geri kalanı da size daha iyi finansal fırsatlar sunuyor, ancak sizi bir yere zorlamıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR