11.11.2021-14:13 (Son Güncelleme:11.11.2021-14:33)


1

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un başkanı Tahir Kıran yaptığı açıklamalarla yine dikkatleri üzerine çekti. Tahir Kıran, Çaykur Rizespor'un gündemi ve futbolcuları Gökhan Akkan ve eski yıldızları Vedat Muriqi hakkında yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekti.



2

"Tesiste, takımda, A takımda tek yetkili Hamza hocadır. Sportif Direktör falan filan diye bir şey söz konusu değil. Tek yetkili Hamza hocadır. Bu oyuncuyu kazanacak mıyız? Kadro dışı mı bırakacağız? Yollarımızı ayıracağız? Tek yetkili Hamza hoca. Remy'i çok kazanmaya uğraştık ama anladığım kadarıyla başarılı olmadık, herhalde kafasında futbolu bitirdi.



3

Tahir Kıran'ın adı Fenerbahçe ile de anılan Gökhan Akkan hakkında da konuştu.



4

Tahir Kıran futbolcuyla ilgili, ''Kaleci Gökhan Akkan ile yeni sözleşme yapacağız. 3 yıllık daha yeni imza atılacak. Gökhan da çok hevesli. Kendisi Rizespor'dan bir tek şartla gider o da A milli takım kalecisi olması halinde. Tüm futbolcularım bir birinden pırlanta. Tabi arada tatlı rekabet, sürtüşme olacaktır." ifadelerine yer verdi.



5

Tahir Kıran eski yıldızları olan ve Fenerbahçe'ye transfer olan bugünlerde ise Lazio formasını terleten Kosovalı yıldız Vedat Muriqi hakkında konuştu.



6

"Eski oyuncumuz Vedat Muriqi ile ben görüşüyorum. Hiç diyalogum kesilmedi, abi kardeş gibi. Vedat gelse hayır demem tabi ki. Vedat emin ol ki eğer kiralık gelmeyi düşünürse ilk beni arar. Vedat, Fenerbahçe'ye giderken de ilk beni aradı. Son olarak taraftarımıza şunu söylüyorum. Sabredin, takım iyi olacak, stadı doldurun, orayı askoroz cehennemine çevirin. Rakip takımın oyuncularının ayakları titresin." şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR