11.11.2021-12:19 (Son Güncelleme:11.11.2021-12:19)


1

Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Sofiane Feghouli, Cezayir Milli Takım kampında sarı kırmızılı takimdaki geleceği hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



2

2017-2018 sezonunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'dan 4.25 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Galatasaray'a transfer olan Sofiane Feghouli kadroya katıldığı ilk günden bu yana büyük bir katkı sağlamıştı.



3

Galatasaray formasıyla 2017-2018 sezonundan itibaren 2 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası kazanan Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli kazanılan kupalarda büyük bir pay sahibi olmuştu.



4

Sarı kırmızılı formayla toplamda 147 karşılaşmada süre alan Sofiane Feghouli, bu karşılaşmalarda 32 gol ve 28 asistlik bir katkı sağlamıştı.



5

Geçtiğimiz sezonlara göre bu sezona oldukça kötü bir başlangıç yapan ve sık sık yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle formasından uzak kalan 31 yaşındaki yıldız Sofiane Feghouli, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözünden düşmüş hatta tecrübeli teknik adam Cezayirli yıldız ile yolların ayrılması yönünde rapor bile vermişti.



6

Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından ise sahalara geri dönerek sergilediği performans ile tekrardan teknik direktörünün gönlünde taht kuran Sofiane Feghouli takımda kalabileceğinin sinyallerini vermeye başlamıştı.



7

Takımdaki geleceği halen belirsizliğini koruyan Sofiane Feghouli, Milli arada gittiği Cezayir Milli Takım kampında vermiş olduğu röportajda Galatasaray'da geleceği ile ilgili çok çarpıcı sözler söyledi.



8

Sofiane Feghouli : Haziran ayına kadar sözleşmem var ve burada kalmak istiyorum. Bu bir sır değil. İstanbul'daki hayatımı seviyorum. Galatasaray benim evim. Burada şampiyonluklar kazandım, bu kulüpte, bu şehirde, bu ülkede kendimi iyi hissediyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR