TSK, Esed Rejimini Kaplan Füzeleriyle Vuruyor

Savunma sanayimizin öncü kuruluşlarından ROKETSAN tarafından milli imkanlarla üretilen Kaplan Füzeleri, Esed rejimini vuruyor. Güvenlik güçlerimizin milli teknolojisi ve sahip olduğu güce katkı sağlayan Kaplanlar’ın önemli meziyetleri bulunuyor.

29.02.2020-17:57 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-13:34)

İdlib’deki askerlerimize alçak saldırı sonrası, güvenlik güçlerimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla harekete geçti. Esed rejiminin tanımlanmış tüm üslerine saldırı gerçekleştiriliyor. Bu saldırılarda güvenlik güçlerimizi savunma sanayimizin teknolojileri de destekliyor.

Türkiye’nin Esed rejimine saldırılarında kullanılan milli silah sistemlerimizden biri de Kaplan Füzeleri. ROKETSAN tarafından geliştirilen ve seri üretimi yapılan TRG-300 Kaplan Füzeleri şiddetli tahrip gücü ve yüksek isabet oranıyla etkili ateş gücü yaratıyor.

20 ila 120 kilometre arasında menzili bulunan yerli Kaplan Füzeleri radar mevzilerini de vurabiliyor. 7/24 sürekli kullanılabilen milli füzeler, her türlü arazi ve hava şartlarında başarıyla görev alıyor.

KAPLAN füzesi; ROKETSAN tarafından geliştirilen K+ Silah Sistemi ve Çok Maksatlı Roket Sistemi (ÇMRS) ile uygun arayüzlere sahip farklı tipteki platformlar üzerinden atılabiliyor. Yüksek doğrulukla hassas vuruş yeteneği olan füze sistemi yazılım desteği sayesinde aldatma ve karıştırmaya karşı dayanıklılığa sahip bulunuyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal