Trump Putin Görüşmesi: İnanılmaz Dialoglar

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın 'Hayat Kadını ‘ sohbeti! Eski FBI Başkanı tarafından ortaya çıktı

20.04.2018-14:42 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-14:31) Trump Putin Görüşmesi: İnanılmaz Dialoglar

ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında geçtiği iddia edilen skandal bir konuşma, gerçekliği eski FBI Başkanı James Comey’nin Donald Trump’la yaptığı görüşmelerin açıklanmasıyla ortaya çıktı.

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri seçimlerine müdahale ettiği ve ABD Başkanı Doland Trump’ın Rusya’dan destek aldığına yönelik iddialar gündemdeki yerini korurken bugün yeni bir skandal daha ortaya çıktı.

Donald Trump’ın görevden aldığı FBI’ın eski direktörü James Comey’nin açıklamaları Kongre’ye gönderildi. James Comey, Trump’ın Rusya ile olan bağlantısını soruşturması devam ederken görevden alınmış ve Amerika Birleşik Devletleri’nde bir krize sebep olmuştu.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Doland Trump’ın yakın zamanda görevden aldığı FBI eski Direktörü James Comey’nin ifadelerinde Rusya Devlet Başkanı Putin ile Trump arasında gerçekleşen diyalog dikkat çekti.

Yaklaşık 15 sayfalık ifadelerde Comey’nin açıklamaları arasında Putin ile Trump’ın sözlerine yer verildi.

İfadelerde Vladimir Putin’in Donald Trump’a, “Dünyanın en iyi hayat kadınları Rusya’dadır” şeklinde bir açıklamada bulunduğu vurgusunu yaparken, Donald Trump’ın Comey’e sıklıkla “Benim çok güzel bir eşim var” diyerek bu iddiayı reddettiği vurgulandı.

ABD RUSYA ARASINDA DİPLOMATİK KRİZ YAŞANMIŞTI

Başkan Donald Trump, "Rus Devlet Adamı Putin' e teşekkürlerimi sunmak istiyorum. ABD Yönetimi olarak masraflarımızı kısmanın planı içerisindeydik..." dedi.

"ÇOK FAZLA PARA BİRİKTİRECEĞİZ"

Amerika Birleşik Devletleri' nin Rusya' ya karşı uyguladığı kısıtlamalara misilleme olarak verilen sınırdışı kararlarını yorumlayan Donald Trump, "Onları geri göndermek adına  gerçek bir sebep mevcut değil. Masraflarımızı kısabilmek için bir yolşeklide ifadeler kullandı.

755 DİPLOMAT SINIRDIŞI EDİLMİŞTİ

Donald Trump bir süre evvel, Rusya, Kuzey Kore ve İran' a yönelik kısıtlamalar barındıran bir yasayı onamıştı. Rusya Devlet Başkanı olan Putin ise yaptığı bir hamle ile Rusya' da bulunan ABD' li diplomatlardan 755' inin Rusya' yı terk etmesini talep etmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal