TRT1 Gönül Dağı dizisi yeni bölüm neden yok, neden yayınlanmıyor? Gönül Dağı dizisinin, yeni bölüm tarihi

TRT1 ekranlarında her hafta yeni bölümleri yayınlanan Gönül Dağı dizisi, ilk günden beri izleyicinin gözde dizilerinden olmuş durumda. Her hafta reyting rekorları kıran dizinin, bu hafta yeni bölümü TRT1 kanalında yer almayacak. İzleyiciler tarafından merak edilen dizi İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki, Gönül Dağı dizisi yeni bölüm neden yok, neden yayınlanmıyor? İşte merak edilen konunun detaylarına, sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

07.05.2022-04:27 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-04:27) TRT1 Gönül Dağı dizisi yeni bölüm neden yok, neden yayınlanmıyor? Gönül Dağı dizisinin, yeni bölüm tarihi

TRT1 ekranlarında her hafta yeni bölümleri yayınlanan Gönül Dağı dizisi, ilk günden beri izleyicinin gözde dizilerinden olmuş durumda. Her hafta reyting rekorları kıran dizinin, bu hafta yeni bölümü TRT1 kanalında yer almayacak. İzleyiciler tarafından merak edilen dizi İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer aldı.

Gönül Dağı saat kaçta

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm neden yok, neden yayınlanmıyor?

TRT1 ekranlarında her hafta yeni bölümleri yayınlanan Gönül Dağı dizisi, ilk günden beri izleyicinin gözde dizilerinden olmuş durumda. Her hafta reyting rekorları kıran dizinin 2. sezonunun bitmesine çok az bir zaman kaldı. Gelen bilgiye göre 3. sezonlarda ekranlarda yer alacak olan Gönül Dağı dizisi, izleyicilerin yüzünü güldürdü. En başarılı olan diziler arasında yer almaya devam eden Gönül Dağı dizisi kısa bir dinlenme molası vermiş durumda. Bayram haftası olmasından dolayı sete ara verilmişti. Bu nedenle yeni bölümü 7 Mayıs cumartesi akşamı TV ekranlarında yayınlanmayacak. 

Gönül Dağı İrfan yaşıyor mu, geri gelecek mi

Başrollerinde yer alan Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan yer almaktadır. 62. bölümü en son 30 Nisan'da ekranlarda yer almıştı. En son yayınlanmış olan bölümde gene reyting rekorlarını kırmıştır. Ama dizi bittikten sonra yayınlanmış olan yeni bölüm fragmanında, yayınlanacak tarih 14 Mayıs cumartesi olarak paylaşıldı. Bunun nedeni ise dizi ekibinin bayram dinlenmesi olarak anlaşılmış oldu. Bu durum izleyen vatandaşlarımızı bir nebze üzmüş olsa da, yeni bölümlerine enerjisini toplamış bir şekilde oyuncuların dönecek olması bir yandan sevindirdi. 

Dizinin oyuncu kadrosunda ise şu kişiler yer almaktadır.

“Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Güliz Aybay, Burak Haktanır, Buse Orcan, Cemil Şahin, Ufkum Kalaoğlu, Öznur Yağcı, Mustafa Şen, Dilek Denizdelen, Sevilay Gültekin, Hande Nur Tekin ve Cem Kurtoğlu.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal