TRT1 Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı? Balkan Ninnisi'nde bugün neler olacak? Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı izle!

TRT1 ekranlarında yeni başlayan dizi Balkan Ninnisi 4. son bölümü ile izleyici ile buluştu. Bunun üzerine izleyiciler yeni bölümde neler olacağını heyecanla beklemesi üzerine 5. bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.07.2022-13:35 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-13:35) TRT1 Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı? Balkan Ninnisi'nde bugün neler olacak? Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı izle!

Dikkat çeken konusu ile kısa sürece izleyicilerin kalbini kazanan Balkan Ninnisi başarılı oyuncu kadrosuna sahiptir. Rumeli dizisi olan Balkan Ninnisi, yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca yer almaktadır. Sevilen dizinin yeni bölümü için hazırlıklar başladı. Bu akşam ekranlarda yer alacak Balkan Ninnisi dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı? Balkan Ninnisi bu akşam neler olacak? İşte detaylar...

Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı izle 

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Balkan Ninnisi yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda yer alacak. Bu akşam ekranlarda olacak 5. bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte, Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=0ECSD-GGTMg bu adres üzerinden ulaşabilir.

Balkan Ninnisi 5. bölüm fragmanı

Balkan Ninnisi 4. bölümde neler oldu? 

Ertan evde yaşanılan aile krizinden sonra, Jovanka'ya bilekliği geri verir. Jovanka, Ertan'ın bu sert tutumuna anlam veremez. Çaresiz kalan Ertan, ailesini tekrar bir araya toplamak ve Makedon aileyi konaktan göndermek için dayısı Süleyman ile işbirliği yapar. Ertan'ın radyo programında Süleyman'ın sesini duyan Neriman, konuşmalardan etkilenip konağa geri dönecek mi?

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal