TRT Kara Tahta dizisi devam edecek mi? Kara Tahta final mi yapacak, yeni sezonda devam eder mi? Kara Tahta dizisi devam kararı aldı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan 'Kara Tahta' geçtiğimiz günlerde final yapacağını duyurmuştu. Fakat yeni yaşanan bir gelişmeyle bu kararda bir değişiklik yapıldığı öğrenildi. Peki, TRT Kara Tahta dizisi devam edecek mi? Kara Tahta final mi yapacak, yeni sezonda devam eder mi? İşte Kara Tahta dizisiyle ilgili yeni karar..

12.06.2022-01:50 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-01:50) TRT Kara Tahta dizisi devam edecek mi? Kara Tahta final mi yapacak, yeni sezonda devam eder mi? Kara Tahta dizisi devam kararı aldı

Başrollerinde Furkan Andıç ile Miray Daner’in yer aldığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kara Tahta, sezonun ikinci yarısı yayın hayatına başladı ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu.

Üs Yapım tarafından yayınlanan ve ilk bölümü 30 Mart 2022 tarihinde ekranlara getirilen Kara Tahta dizisi bu güne kadar 9 bölüm yayınlandı. Yeni sezonda yeni bölümlerin çekilmeyeceği ve sezon sonunda final kararı alındığını duyuran yapım yeni bir gelişme yaşandığı öğrenildi. İzleyiciler dizinin final bölümünü beklerken, dizinin önümüzdeki yeni dönemde devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı.

Kara Tahta dizisi devam kararı aldı

15 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranlarına 10. bölümüyle veda etmeye hazırlanan Kara Tahta dizisinin son zamanlarda reytinglerde yaşanan düşüşle final yapacağı bildirilmişti. Fakat yapım şirketi ve TRT yönetimi aldıkları ortak karar ile dizi için yeni sezonda devam kararı alındı.

Kara Tahta dizisi devam kararı aldı

Çekimleri Sapanca Kartepe’de başlayan ve sonraki bölümleri Edirne’deki bir lisede devam eden Kara Tahta dizisi, idealist öğretmen Atlas’ın geçmişinden gelen tek aşkı Irmak ile hiçbir şekilde birlikte olamamalarından dolayı ortaya çıkan hüznü anlatıyor. Dizide aynı zamanda Atlas hoca ile babası Arif Hocanın arasındaki baba-oğul hesaplaşmaları da işleniyor.

Son bölümlerde düşük reyting alan ve istenilen başarıyı bir türlü yakalamayan Kara Tahta dizisi final kararı aldıktan sonra, yapım şirketi alınan yeni kararı duyurdu ve 15 Haziran Çarşamba günü yayınlanması planlanan final bölümünü sezon finali olarak yayınlanacağını bildirdi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal