TRT 1 'Mükemmel Eşleşme' dizi oyuncuları kimlerdir, ne zaman başlayacak? Mükemmel Eşleşme dizi konusu ve oyuncuları

TRT 1 yakın zamanda yepyeni bir diziyle izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla dikkatleri üzerine çeken dizi hakkında birçok detay merak edilmeye başlandı. Peki, TRT 1'Mükemmel Eşleşme' dizisi ne zaman başlayacak? Dizide kimler yer alıyor? İşte Mükemmel Eşleşme dizisinin konusu ve oyuncuları...

11.06.2022-23:07 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-23:07) TRT 1 'Mükemmel Eşleşme' dizi oyuncuları kimlerdir, ne zaman başlayacak? Mükemmel Eşleşme dizi konusu ve oyuncuları

TRT 1 ekranlarının yaza damga vuracak dizisi Mükemmel Eşleşme'den ilk tanıtım fragmanı geldi. Dikkatleri üzerine çeken tanıtım fragmanı sonrasında ise birçok dizisever, Mükemmel Eşleşme hakkındaki detayları merak etmeye başladı.

Mükemmel Eşleşme dizisi ne zaman başlayacak?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacağı günü iple çeken Mükemmel Eşleşme dizisi hazırlıklarına devam ediyor. Dizinin geleceğinin duyurulmasının ardından en çok merak edilenler arasında ne zaman başlayacağına dair sorular yer almıştı. Yayınlanan ilk fragmanın ardından ise dizinin ne zaman başlayacağına dair merak iyice artarken, fragmanda da belirtildiği üzere Mükemmel Eşleşme dizinin yakın zamanda başlaması bekleniyor. Dizinin henüz ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Fakat dizinin Haziran ayı sonu gibi çekimlerinin başlayacağı ve geçen yıllarda olduğu gibi dizinin Ağustos ayında ekranlara geleceği düşünülüyor.

Mükemmel Eşleşme

Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir?

Dizi, iki gencin annelerinin ısrarları üzerine zoraki de olsa tanışmalarını ve daha sonra mutlu bir aile kurmasını konu ediniyor.

Mükemmel Eşleşme 2

Mükemmel Eşleşme dizisi oyuncuları kimlerdir?

TRT 1 ekranlarında yakın zamanda başlaması beklenilen dizinin koltuğunda Emre Kavuk oturuyor. Dizinin oyuncuları arasında ise pek çok tanınan ve sevilen isimler bulunuyor. Dizide yer alacak isimler ise şu şekilde:

- Ahmet Kayakesen

- Ayşegül Günay

- Cem Zeynel Kılıç

- Eylül Öztürk

- Ayhan Taş

- Volkan Severcan

- Asuman Dabak

Mükemmel Eşleşme 3

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal