Kuş uçuşu dizisi dış ses kimdir?

Netflix platformunda yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Farklı bir tarzla seyircisiyle buluşan Kuş Uçuşu dizisinin dış ses olarak konuşan kişinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Kuş Uçuşu dizisinin dış sesi kimdir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

11.06.2022-22:13 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-22:13) Kuş uçuşu dizisi dış ses kimdir?

Netflix'te yayınlanan Türk dizisi Kuş Uçuşu'nun şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Son günlerde sürekli gündem olmayı başaran Kuş Uçuşu dizisinde dış sesi olarak konuşan kişinin kim olduğu merak edildi. Başrollerinde Birce Akalay ve Miray Daner gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kuş Uçuşu dizisinde dış ses olarak konuşan kişinin Nejat İşler olduğu ortaya çıktı. 

Kuş Uçuşu dizinin konusu nedir?

Kuş Uçuşu dizisinde kariyerinin zirve günlerini yaşayan spiker Lale Kıran ile kısa yollardan onu yerine geçmeye çalışan Aslı'nın hikayesi anlatılmaktadır. 

Kuş Uçuşu dış ses kimdir

Nejat İşler kimdir?

28 Şubat 1972 tarihinde İstanbul'da doğan. Nejat İşler lise okuduğu dönem okulun tiyatro koluna girdi. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyen İşler para kazanmak amacıyla çay partileri düzenlemeye başladı ama işleri iyi gitmeyince borca girdi. Borcunu kapatmak için t-shirt, plak, dergi ve kitap satmaya başlayan İşler, daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazandı, ama bir süre sonra askere gitmek için okulunu bıraktı. 10 yıl kadar satış işleriyle uğraşan İşler daha sonra tiyatro bölümünde ilerlemek amacıyla Eskişehir'de konservatuar sınavına girerek kazandı. Daha sonra İstanbul'a dönerek Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar bölümünde okumaya başlayan İşler mezun olana kadar birçok tiyatro ve dizilerde rol aldı. 1995 yılında iki arkadaşı ile beraber Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosunu kuran İşler kendi oyunlarını kurmak amacıyla hikayeler yazmaya başladı. Tuhaf Şehir Hikayeleri, Zavallı Erkekler ve Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim isimli 3 kitap çıkaran İşler, ilk televizyon dizisi deneyimini Gurur adlı dizide yaptı. Asıl çıkışını Gülbeyaz ve Aliye dizisiyle yakalayan İşler birçok dizi ve filmde yer aldı. Nejat İşler birçok parçayı da seslendirmiştir. 

Nejat İşler'in yer aldığı projeler 

-Deli Yürek

-Şehnaz Tango

-Nasıl Evde Kaldım

-Dedem 

-Gofret ve Ben

-Aşk ve Gurur

-Şeytan Ayrıntıda Gizlidir 

-Eylül Fırtınası 

-Mustafa Hakkında Her şey 

-Anlat İstanbul 

-Çalıntı Gözler 

-Yaşamın Kıyısında

-İki Süper Film Birden 

-Barda

-Yumurta 

-Bıçak Sırtı

-Kaybedenler Kulübü 

-Behzat Ç.

-Keşanlı Ali Destanı

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal