TRT Eba TV Ortaokul Türksat frekans ayarları 2022 - TRT Eba TV Ortaokul Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Türksat 4A uydusunda bulunan TRT Eba TV Ortaokul frekans ayarları merak edildi. TRT Eba TV Ortaokul Digiturk, D-Smart, Tivibu ve Kablo TV'de kaçıncı kanalda yer aldığı araştırılmaya başlandı. Peki TRT Eba TV Ortaokul Türksat frekans ayarları nasıl? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

22.05.2022-02:06 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-02:06) TRT Eba TV Ortaokul Türksat frekans ayarları 2022 - TRT Eba TV Ortaokul Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Türkiye'nin aktif haberleşme uyduları Türksat 3A ve 4A uyduları Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş yönetiminde aktif ve başarılı bir şekilde görevlerini gerçekleştirmektedir.  Türksat 4A uydusunda bulunan TRT Eba TV Ortaokul frekans ayarları merak edildi. TRT Eba TV Ortaokul, Digiturk, D-Smart, Tivibu ve Kablo TV'de kaçıncı kanalda yer aldığı araştırılmaya başlandı.

TRT Eba TV Ortaokul frekans ayarları

Uydu: Türksat 4A

Frekans: 11916

Sinyal Oranı: 30000

Polarizasyon: V (Vertikal) - Dikey Batı

FEC: 3/4

Audio PID: 6402

Video PID: 6402

Kapsama alanı: Batı

TRT Eba TV Ortaokul nasıl izlenir

TRT Eba TV Ortaokul nasıl izlenir?

TRT Eba TV Ortaokul kanalını izleyebilmek için çanak antenin Türksat 4A ayarlı olması gerekir. Türksat 4A uydusuna dönük olan anteninizi varsa televizyonun kurulum menüsünden manuel olarak frekans ayarları girilerek kanal aranır. Kanal aramasından sonra TRT Eba TV Ortaokul kanalını izleyebilirsiniz.

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal