TRT 1 Ramazan Günlüğü program sunucusu, Bekir Köse kimdir kaç yaşında ve nerelidir?

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte televizyon kanallarında da Ramazan ayına özel programlar yayınlanmaya başlayacak. Peki TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Ramazan Günlükleri programının sunucusu olan Bekir Köse kimdir? Merak edilen tüm detaylar haberimizde.

01.04.2022-21:51 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-21:51) TRT 1 Ramazan Günlüğü program sunucusu, Bekir Köse kimdir kaç yaşında ve nerelidir?

TRT1 ekranlarında Ramazan ayı boyunca yayınlanacak olan Ramazan Günlüğü adlı program seyirciyle buluşturulacak. Programın sunucusu olan Bekir Köse ile ilgili insanlar internet üzerinden birçok araştırmaya başladı. Bekir Köse'nin kim olduğu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bekir Köse Kimdir

Bekir Köse kimdir 

1983 yılında Balıkesir'de dünyaya gelmiştir. 3 yaşına geldiğinde Kuran-ı Kerim okumayı öğrenmiş ve dini eğitimler almaya başlamıştır. İlk öğrenim hayatına İvrindi'de başlamıştır. 11 yaşına geldiğinde Balıkesir Yıldırım Camii Kuran Kursu'nda yatılı olarak kalmış ve Kuran-ı Kerim'i ezberleyerek hafız unvanını almıştır. Hafızlık eğitimini tamamladıktan sonra Balıkesir Karesi Ortaokulu'na gitmiştir. Lise öğrenimini Muharrem Hasbi Lisesi Spor bölümünde bitirmiştir. Tüm bunların yanında diksiyon ve sunuculuk eğitimleri almıştır. Kuran kursuna gittiği yıllarda da musiki eğitimini geliştirmek için de dersler almıştır. Anadolu Üniversitesi'nde bir dönem Yerel Yönetim ve Kamu Yönetimi bölümünü okumuştur. Hz. Ali Camii'de görevine devam etmektedir ve 1997 tarihinden günümüze kadar birçok platformda sahne almıştır. 2009 yılında Diyanet'e bağlı olarak imamlık görevine başlamıştır. 2015 yılından günümüze kadar televizyonda Ramazan aylarında sunuculuk yapmaktadır. Geçtiğimiz yıl Show TV ekranlarında yayınlanan Bekir Köse ile Sahur Vakti programını sunmuştur. Bu sene ise TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Ramazan Günlüğü programını sunacak. 2016 senesinde gerçekleşen darbe girişiminden sonra 15 Temmuz Şehitlik Marşı'nı seslendirmiştir ve 2017 senesinde yayınlanan Kardeş Kal Türkiye çalışması vatandaş tarafından yoğun ilgi görmüştür. Sanatçının "Affeyle", "İncitme Gönül", "Bir Rabia'mız Var" eserleri de insanlar tarafından sevilmektedir. 

Bekir Köse hangi camide görev yapıyor

Köse, 2017 yılına kadar Üsküdar Hz. Ali Cami'de görev yapmıştır. Son yıllarda ise Show TV, Star TV ve TRT1 ekranlarında Ramazan programlarında sunuculuk yapmaktadır. 

Bekir Köse hangi kanalda program yapar

Geçtiğimiz yıl Show TV ekranlarında yayınlanan Sahur Vakti programında sunuculuk yapmıştır, bu sene ise TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Ramazan Günlüğü programında sunuculuk yapacak. Program Ramazan ayı boyunca her Cumartesi-Pazar saat 16.30'da seyirciyle buluşacak.

Bekir Köse hafız mıdır

Köse, 11 yaşındayken Balıkesir Yıldırım Cami Kuran Kursu'nda yatılı olarak kalmış ve Kuran-ı Kerim'i ezberleyerek hafızlık unvanını almıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal