Cansu Taşkın kiminle evlendi? Cansu Taşkın’ın eşinin adı ne?

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ve gündeme sık sık gelen model Cansu Taşkın'ın evlendiği iddiaları gündeme düştü. Peki Cansu Taşkın ne zaman evlendi? Cansu Taşkın kiminle evlendi? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde.

01.04.2022-21:35 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-16:00) Cansu Taşkın kiminle evlendi? Cansu Taşkın’ın eşinin adı ne?

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan oldukça iddialı pozlarıyla sürekli gündeme gelen ünlü model Cansu Taşkın kendi hesabından evlendiğini açıkladı. Peki ne zaman evlendi? Cansu Taşkın kiminle evlendi? İnsanların merak ettiği tüm soruların cevapları haberimizde yer alıyor.

Cansu Taşkın Evlendi Mi

Cansu Taşkın evlendi mi?

Cansu Taşkın bir dönem dünyaca ünlü futbolcu Christiano Ronaldo ile mesajlarını paylaşmış ve uzun süre gündemde kalmıştı. 29 yaşındaki ünlü model, yakın zamanda şahsi sosyal medya hesabından evlendiğini takipçileriyle paylaştı. Paylaşımında; "Sürpriz gelişmeyi sizle paylaşmak istiyorum. Hayatımı sevdiğim adamla birleştirdim. Tebrik mesajları için teşekkür ediyorum." dedi. Paylaştığı fotoğrafta eşinin yüzünü göstermeyen modelin kiminle evlendiği ise takipçileri tarafından merak ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal