Tribes of Europa Dizisini Konusu Ne?

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu Netflix, yeni dizisi Tribes of Europa'nın fragmanını yayınladı. Yakın zamanda kullanıcılar ile buluşması beklenen dizinin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Peki Tribes of Europa dizisinin konusu ne? İşte detaylar...

12.02.2021-11:32 - (Son Güncelleme: 12.02.2021-11:32) Tribes of Europa Dizisini Konusu Ne?

Almanya yapımı dizi olan Tribes of Europa, son günlerde en çok merak edilen dizilerden biri oldu. Daha önce Netflix'te yayınlanan Dark'ın yapımcıları tarafından hazırlanan dizinin 19 Şubat'ta yayınlanacağı duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde tanıtım fragmanı yayınlanan yeni dizinin konusu ve oyuncu kadrosu en çok aratılan konulardan biri oldu. Peki Tribes of Europa dizinin konusu ne? Tribes of Europa dizisinin oyuncuları kim?

TRIBES OF EUROPA OYUNCULARI KİM?

Netflix'in Dark dizisi yayınlandığı günden beri tüm dünyayı etkisi altına aldı. Dizinin aldığı yoğun ilgiden sonra platform, daha fazla Alman yapımı dizi arayışına girdi. Bu durumun ardından 5 dizi daha tanıtıldı ve izleyiciye sunuldu.

Bu dizilerden biri olan Tribes of Europa da merak konusu oldu. Dizi, 2074 yılındaki Avrupa'yı konu alıyor. Distopik bir evrende geçen dizide, Avrupa'nın kabileler tarafından yönetilmesi ve savaş hali anlatılıyor.

19 Şubat'ta Netflix'te yayınlanacak dizinin kadrosunda Oliver Masucci, Henriette Confurius, Emilio Sakraya, David Ali Rashed, James Faulkne ve Melika Foroutan gibi isimler yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal