Trendyol Yemek restoranlar neden kapalı, kapandı mı? Trendyol yemek çöktü mü, ne oldu?

Trendyol Yemek uygulaması 81 ilde hizmet vermeye başladı. Ancak bugün Tredyol Yemek üzerinden sipariş vermek isteyen kişiler giriş yapamamaktadır. Birçok kişi Trendyol Yemek çöküp çökmediğini merak etmektedir. Peki, Trendyol Yemek neden açılmıyor? Trendyol Yemek’e ne oldu? İşte merak edilen soruların yanıtı…

31.05.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-16:06) Trendyol Yemek restoranlar neden kapalı, kapandı mı? Trendyol yemek çöktü mü, ne oldu?

Trendyol e- ticaret sitesi artık market ve yemek uygulamaları ile de hizmet sağlamaktadır. Geçtiğimiz günlerde Trendyol Yemek’in 81 ilde hizmete açıldığının açıklanması ile bir çok kişi yemek siparişleri için bu uygulamayı kullanmaya başladı. Mobil uygulama üzerinden bugün sisteme giriş yapan kişiler bir sorun ile karşılaştılar. Trendyol Yemek’in neden açılmadığı merak ediliyor. Peki, Trendyol Yemek neden açılmıyor? Trendyol Yemek’e ne oldu? İşte merak edilen soruların yanıtı…

Trendyol Yemek neden açılmıyor?

Birkaç gündür Trendyol Yemek’te yaşanan sorunlar gündemde yerini aldı. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da hizmet sağlayan uygulamada bazı sorunlar yaşanmaktadır. Bazı kişiler sipariş için uygulamaya giremezken bazıları ise hiçbir şekilde uygulamaya giriş yapamamaktadır. Bu nedenle kişiler sistemin çöküp çökmediğini araştırmaya başladı.

Trendyol, sorun için inceleme yapmaktadır. Ancak sitemde herhangi bir hata görülmemektedir. Uygulamada geçici olarak sorun yaşandığı tahmin edilmektedir. Trendyol uygulaması üzerinden sipariş vermek isteyen kişiler şu an da siparişlerini verebilirler.

Trendyol Yemek Açılmıyor

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal