Trençkot Modelleri

Yeni sezon trençkotlarla nasıl modern kombinler yapabiliriz? İşte trençkot kullanımı hakkında bilinmesi gereken tüm detaylar…

09.06.2020-15:36 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:33) Trençkot Modelleri

Tesettür giyimin en güzel parçalarından olan trençkotlar kombin kolaylığı sağladığı için kadınların vazgeçilmezleri arasında. Peki trençkot modelleri seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Yeni Sezon Trençkot Modeli Nasıl Seçilmeli?

Bu sezon tüm kıyafetlerde karşımıza doğal tasarımlar ve renkler çıkıyor. Trençkot modelleri arasında da doğal renkleri bulabilir ve kolaylıkla seçim yapabilirsiniz. Eğer modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız seçiminiz mutlaka vintage modellerden yana olmalı.

Trençkot boyları seçim yaparken en çok dikkat edilmesi gereken detaylardan biri. Diz altı ve uzun modeller olarak karşımıza çıkan trençkotlarla doğru seçimler yapabilir ve vücudunuzu orantılı gösterebilirsiniz. Kısa boylu kadınların seçimleri mutlaka uzun trençkotlar olmalı. Boyu daha uzun gösteren bu modeller daha zarif görünmenizi sağlayacak.

Diz altı trençkotlar bacak boyunu kestiği için bu seçimi uzun boylu kadınlar yapmalıdır. Uzun modellerle kullanılacak parçaları da doğru tercih ederek oldukça modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tesettür Giyimde Trençkot Kombini Nasıl Yapılır?

Trençkot modelleri genellikle uzun ve diz altı olduğu için öncelikle boyunuza uygun bir model seçmeniz gerekiyor. Eğer diz altı trençkot kullanmak istiyorsanız bu modellerle etek tercih etmemelisiniz. Boyunuzu daha kısa gösterecek bu seçim demode görünmenize de sebep olabilir. Trençkot rengine uygun dar paçalı pantolonlar seçmelisiniz. Çanta seçimlerinizse mini çantalar olmamalı. Trençkot tek parça olarak ön plana çıktığı için kombine hareket katarken büyük çantalar seçmelisiniz.

Uzun trençkotlarla kombin yaparken etek kullanabilir ve oldukça hoş bir görünüm kazanabilirsiniz. Son trenler arasında bulabileceğiniz desenli kalem etekleri veya pilili etekleri tercih edebilirsiniz. Ayakkabı seçiminiz topuklu ve şık ayakkabılar olabileceği gibi kalın tabanlı spor ayakkabılar da seçebilirsiniz. Uzun trençkotlarla bel çantası ya da mini çanta kullanmayın. Spor giyinmeyi tercih ediyorsanız sırt çantası kullanabilirsiniz.

Trençkot Rengi Nasıl Olmalı?

Yeni sezon karşımıza çıkan modeller arasında vintage trençkot tasarımları yer alıyor. Bu modellerin genellikle bej ve krem olduğu için tercih yapmanız da oldukça kolay olacaktır. Doğal renklerin ön plana çıktığı yeni sezonda trençkot seçimlerinizi bej renklerden yana yapabilirsiniz. Siyah trençkotlar bu sezon popülerliğini kaybettiği için demode görünmenize sebep olabilir. Renk seçimiyle birlikte desen ve düğme detaylarına da dikkat etmelisiniz. Geçtiğimiz sezon büyük ve koyu renkli düğmeler kullanılıyor. Ancak bu detaylar trençkot modelini sönük bıraktığı için küçük düğmeler tercih etmelisiniz. Düğme renklerinin koyu olmadığı hatta trençkotla aynı renk olduğu modeller daha modern bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Trençkotla Nasıl Ayakkabılar Giyilmeli?

Trençkot modelleri spor kesimler olduğu gibi klasik modelleri de bulabilirsiniz. Tercih ettiğiniz tüm tasarımlarla istediğiniz ayakkabıyı kullanabilirsiniz. Bu sezon klasik kesimli kıyafetler altında spor ayakkabı kullanılması oldukça revaçta. Kalın tabanlı spor ayakkabılar tercih ederek günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal