Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz kimdir?

Show TV kanalında yayınlanan çukur dizisiyle meşhur olan Ahmet Melih Yılmaz,bir süre önce cinsiyet değiştirdiğini açıklamıştı.Trans olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz kimdir? Ne gibi estetikler olmuştur? Ahmet Melih hakkında merak ettikleriniz sayfamızda yer almaktadır.

09.04.2022-15:00 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-16:36) Trans birey olduğunu açıklayan Ahmet Melih Yılmaz kimdir?

Bir zamanlar Çukur dizisinde Timsah Celil karakteriyle tanıdığımız ,Ahmet Melih Yılmaz sosyal medyada cinsiyet değiştirdiğini açıklamıştı.Kısa sürede gündeme oturmuş ve uzun bir süre sosyal medyada hakkında konuşulup yazılmıştı.Dizi sonrası kayıplara karışan ve tiktok yayınlarıyla aramıza dönmüş bulunmaktadır.

Ahmet Melih Yılmaz kimdir ? ne gibi estetikler yaptırmıştır?

Ahmet Melih

Çukurun timsah celili olarak tanınan,sonra çok sevilen karakteri Ahmet Melih Yılmaz 1989 doğumludur.Eğitimini Ankara üniversitesi DTCF tiyatro bölümünden tamamlamıştır.Tecrübeli bir tiyatro oyuncu olan Ahmet Melih,Erdal Beşikçioğlu'nun yönetmiş olduğu 'Woyzeck Masalı' tiyatro oyununda sergilediği performansıyla çok sevilmişti.Oynadığı tiyatrolar haricinde 2010 senesinden bu yana dizi ve filmlerde rol alarak kendini göstermeye başlamıştır.

Dizi bitince kendi benliğiyle yüzleşen ve hayatını değiştirecek karar alan Yılmaz,yaptığı trans birey açıklamasıyla tüm sevenlerini şoka uğratmıştı.Bazı sevenleri destek verirken,bazıları da tepki gösterdi.Açıklamadan sonra vücudunda değişikliğe giden Ahmet Melih Yılmaz,ilk önce saçlarını uzatıp sonra yüzündeki sakalları için lazer tedavisi oldu.En son görüldüğünde ise meme estetiği olduğunu açıkladı.

Timsah Celil

''Artık memelerim var'' diyerek magazin sayfasına açıklamada bulunan Ahmet Melih,göğüs estetiği haricinde ,burun ve adem elması yaptırdığını söyledi.Tüm kazandığı parayı güzelleşmek için harcadığını söyleyen oyuncu,zengin koca bulsaydım milletin gözüne gözüne sokardım ama öyle bir kocam yok inşallah ilerde olur diye açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal