Trafikte Sürücüyle Tartışıp Kurşun Yağdıran Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir sürücü, trafiği tıkadığı nedeniyle tartıştığı servis minibüsü sürücüsüne kurşun yağdırdı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, kamyonetine binerek kaçan şüpheli polis ekiplerince yakalandı. O anlar anbean kameraya yansıdı. Emniyette ifade veren şüpheli adliyeye sevk edildi.

25.02.2021-15:55 - (Son Güncelleme: 25.02.2021-15:55) Trafikte Sürücüyle Tartışıp Kurşun Yağdıran Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Olay, dün Gürsu ilçesi İstiklal Caddesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 16 AEU 513 plakalı servis minibüsü ile fabrikaya işçi taşımaya giden 47 yaşındaki Yücel Çakmakçı minibüsü ile cadde üzerinde bir süre bekleme yapınca arkasından gelen kamyonet sürücüsü ile tartıştı. Kamyoneti ile servisin önünü kesen şüpheli şahıs Çakmakçı'yı aşağıya indirip tabancayla 3 el ateş etti. Elinden bacağından ve bel bölgesinden yaralanan servis sürücüsü kanlar içerisinde yere yığılırken, kamyonetine binip kaçmaya çalışan şüpheli ise polis ekiplerince suç aleti silahıyla yakalandı.

VURMA ANI KAMERAYA YANSIDI

Olay anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde servis minibüsünün arkasına yanaşan siyah renkli bir 4x4 kamyonetten inen şüpheli şahısın servis sürücüsü ile bir süre tartıştığı daha sonra belinden çıkardığı tabancayla 3 el ateş ettiği daha sonra kamyonetine binerek olay yerinden kaçtığı görülüyor.

Emniyette ifadesi alınan şüpheli sonrasında adliyeye sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal