Trafikte Doğum Sancısına Yakalanan Aileye Polis Yardım Etti

Sakarya’da yaşayan Atalay çifti bebek bekliyordu. Anne Atalay’ın aniden sancılanması ile yola çıkan genç çift trafiğe takılınca çareyi polislerden yardım istemekte buldu.

04.01.2022-09:01 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-09:01)

Sakarya’ya bağlı Serdivan ilçesinde yaşanan olayda doğum sancısını tutan eşini hastaneye yetiştirmek isteyen adam, trafikte kalınca çareyi trafik polisinden yardım istemekte buldu. Sancılı kadını hastaneye yetiştirmek için yolu açan ekip, Atalay çiftini hastaneye yetiştirdi. 

GENÇ KADINI POLİS EKİPLERİ HASTANEYE YETİŞTİRDİ

Bebek bekleyen Atalay çifti, anne Atalay’ın aniden sancılanması ile heyecanlı anlar yaşamaya başladı. Mert Atalay sancılanan eşini hastaneye getirmek için yola çıktığında yoğun trafikle karşılaştı. Ne yapacağını bilemeyen genç baba çareyi polis ekiplerinden yardım istemekte buldu. Doğumu başlayan kadına yardım etmek için gelen motorlu polis ekipleri, yolu açarak aileyi hastaneye yetiştirdi. Hızla doğuma alınan anne, 'Atlas' ismi verilen bebeği Dünya'ya getirdi. Büyük mutluluk yaşayan baba Atalay, doğumun ardından Sakarya İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek yunus ekiplerine teşekkür etti. Ekiplerin duyarlılığı ise Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri'ne (KGYS) yansıdı. Görüntülerde ise motorize ekiplerin vatandaşa eskortluk etmesi yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal