Trabzonspor'un Yıldızları Maaşlarını Kendileri Ödedi!

Trabzonspor'da Nwakaeme, Cornelius ve Bakasetas gol ve asistleriyle 52.25 milyon TL'yi kasasına koyarken, yıllık maaşlarının ise yüzde 80'ini sezon bitmeden karşılamış oldular.

23.02.2022-12:06 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-12:06)

Süper Lig'de bu sezon fırtına gibi esen ve her hafta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius ve Anastasios Bakasetas performanslarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Muhteşem üçlü bu sezon kazandıklarıyla yıllık maaşlarının %80'ini şimdiden çıkarıp kasayı doldurmuş durumda. Nwakaeme, 8 gol ve 8 asistle Trabzonspor'un hanesine 20 puan yazdırdı. Yıllık 23 milyon Tl alan Nijeryali hücumcunun gol ve asist katkılarıyla Trabzonspor 19 milyon 250 bin tl kazanmış oldu. Danimarkalı yıldız Cornelius ise 12 gol ve 3 asistlik bir oyun sergiledi. 23 milyon TL ücret alan Danimarkalı yıldız, 15 puana katkı verip takımına 16.5 milyon priz kazandırmış oldu.

BAKASETAS'TAN 15 PUAN GELDİ

Pek çok maçın düğümünü çözen futbolcu Anastasios Bakasetas ise Trabzonspor'da 8 golün yanı sıra 4 asist katkısı yaptı. Yunan maestronun skora etkileriyle 15 puan kazanırken, yıllık 19 milyon TL yükü olan Bakasetas katkısıyla beraber 16.5 milyon TL'nin kasasına girmesini sağladı.


Öta yandan Nwakaeme bu sezon 194 dakikada bir skora katkı sağlama başarısı gösterdi. Danimarkalı yıldız Cornelius ise bu sezon 12 golle krallık yarışında şu anda zirvede bulunmakta.

Trabzonspor'un yıldız futbolcuları sergilediği performansla başta Trabzonspor takımı ve Trabzonspor taraftarları olmak üzere taraftarlardan büyük alkış aldılar. Ayrıca futbolcular oynadıkları oyunla yurt dışında da sık sık gündeme gelmekteler. Bu anlamda futbolcularla ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal