Ukraynalı Yıldız Oleksandr Zinchenko'dan Rusya'ya Sert Tepki!

İngiliz devi Manchester City'de forma giyen Oleksandr Zinchenko, ülkesi Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan gerilim hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

23.02.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-11:34) Ukraynalı Yıldız Oleksandr Zinchenko'dan Rusya'ya Sert Tepki!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen 25 yaşındaki başarılı futbolcu Oleksandr Zinchenko, ülkesi Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan gerginlik hakkında yaptığı açıklamayla birlikte büyük ses getirdi.


GENÇ YILDIZIN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMA...

Oleksandr Zinchenko, EURO 2020'de Ukrayna Milli Takım formasıyla kaptanlık görevini üstlenmişti. Son olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçıların sözde yönetimlerinin tanınmasına dair kararnameyi imzalamasının ardından sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada ;

' Ülkem Ukraynalılara ait ve kimse onu asla sahiplenemeyecek. Onu vermeyeceğiz. Fikrimi ortaya koymaktan kendimi alamam. Dünya ülkemdeki durumdan endişeli. Doğduğum, büyüdüğüm, uluslararası spor arenasında renklerini savunduğum ülke. Yüceltmeye ve geliştirmeye çalıştığımız ülke. Sınırlarının bozulmadan kalaması gereken bir ülke. ' ifadelerini kullanarak yaşanan olaylara tepkisini dile getirdi.

OLEKSANR ZİNCHENKO'NUN MİLLİ TAKIM PERFORMANSI

25 yaşındaki Ukraynalı futbolcu Oleksandr Zinchenko, ülkesinin Milli Takım'ında toplamda 48 karşılaşmada süre alırken bu mücadelelerde toplam 8 gollük bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal