Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme, transfer iddiaları hakkında konuştu! Trabzonspor dışında bir kulüple görüşmediğini söyledi

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Anthony Nwakaeme, sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi ve bordo mavili takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

11.05.2022-10:03 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-11:39)

2018-2019 sezonunda İsrail ekiplerinden Hapoel Beer Sheva’dan 1.1 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Trabzonspor’a transfer olan 33 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme, geldiği günden bu yana sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Geldiği günden bu yana göz dolduruyor

Bordo mavili ekipte bu sezon kazanılan Süper Lig şampiyonluğunda da kuşkusuz büyük bir pay sahibi olmayı başaran Anthony Nwakaeme, 28 Süper Lig karşılaşmasına çıkarken, bu karşılaşmalarda 11 gol ve 10 asistlik bir katkı sağlamayı başarmıştı.


Transfer iddiaları ortaya atılmıştı...

Nijeryalı yıldızın sezon sonunda Trabzonspor ile olan sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle hakkında bazı transfer söylentileri çıkmaya başlamıştı. Anthony Nwakaeme’nin adı özellikle de Fenerbahçe ile sık sık anılmaya başlamıştı.

Anthony Nwakaeme'den transfer açıklaması

Hakkında çıkan transfer haberleri hakkında sessizliğini bozan Anthony Nwakaeme, yaptığı açıklamalarla transfer iddialarına son noktayı koydu. Nwakaeme, yaptığı açıklamalarda ;

‘ Benim hakkımda çıkan transfer haberleri hakkında konuşmak istiyorum. Sessizliğim için Trabzonspor taraftarlarından özür dilemek istiyorum. Konuştuğum tek takım Trabzonspor. Benim geleceğim Trabzonspor'da. Söylediğim gibi Trabzonspor başkanı dışında kimseyle görüşmedim. Trabzonspor'u çok seviyorum. Başkanla anlaşmaya yakınız. Benim Trabzonspor'dan ayrılışım ancak kulüp beni istemezse gerçekleşir. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal