Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Kayserispor taraftarlarının attığı yabancı maddelere çok sinirlendi! Taraftarlarından bu yapılanı unutmamalarını istedi

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a karşı aldıkları mağlubiyetin ardından yabancı madde yağdıran sarı kırmızılı taraftarlara isyan etti.

11.05.2022-09:32 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-09:56)

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Kayseri'de oynanan mücadelede sahadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrılan şampiyon Trabzonspor, kupaya veda etti.

Atılan yabancı maddeler geceye damga vurdu

Kayserispor - Trabzonspor maçının başlama düdüğünden itibaren bordo mavili futbolculara ve teknik ekibe taraftarların yabancı madde yağdırması büyük bir tepkiye neden oldu.


Şampiyon Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Kayserispor maçının bitiş düdüğünün ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Kaptan taraftarlara seslendi!

Uğurcan Çakır, Kayserispor mağlubiyeti sonrası taraftarların yabancı madde yağdırması ile ilgili olarak ;

' Kayserispor takımını tebrik ediyorum ama taraftar eline ne geçtiyse bize attı. Çok çirkin görüntüler oldu. Buraya şampiyon takım gelmiş. Bir de bunlara kardeş takım diyoruz. Böyle kardeş olmaz. Bir yerimize bir şey olacak diye çok korktuk. Ben buradan taraftarlarımıza da seslenmek istiyorum.Taraftarlarımız Kayseri'de yaşadıklarımızı sakın unutmasın. ' ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal