Trabzonspor'un yeni transferi Trezeguet transfer süreci ve hedefleri hakkında konuştu

Trabzonspor’un yeni transferi Mısırlı yıldız Trezeguet, sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından basın mensuplarına bordo mavililere transfer süreci hakkında konuştu. Trabzonspor’da tekrardan şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

04.07.2022-09:12 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-09:12)

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, önümüzdeki sezon öncesinde yaptığı transfer hamleleriyle şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş gözüküyor. Şampiyonluğun yeni sezonda da en büyük adaylarından biri haline gelen Trabzonspor, son yaptığı transfer hamlesiyle taraftarlarını bir hayli mutlu etti.

Transferiyle büyük katkı sağlamıştı

Ülkemizde ilk olarak Kasımpaşa forması giyen ve sergilediği harika performansın ardından İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’ya transfer olan Trezeguet transferiyle büyük dikkat çekmişti. Geçtiğimiz sezonun devre arasında İngiliz ekibinden kiralık olarak Medipol Başakşehir’e gelen Trezeguet, takımına büyük bir katkı sağlamayı başarmıştı.

Trezeguet transferinin maliyeti

Medipol Başakşehir ile kiralık olarak sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Aston Villa’ya geri dönen Trezeguet için talip olan Trabzonspor, bir süredir transfer için uğraşıyordu. Uzun süren pazarlıkların ardından İngiliz ekibiyle 4 Milyon Euro bonservis ücreti karşılığında anlaşma sağlayan Trabzonspor, transferde mutlu sona ulaştı.


Nwakaeme'nin boşluğu dolduruldu

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın çok istediği Trezeguet transferinde bordo mavili ekip mutlu sona ulaşmayı başarırken, Anthony Nwakaeme’nin sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılmış olması nedeniyle Trezeguet transferi büyük bir önem taşıyordu.

Trezeguet açıklamalarda bulundu

Bordo mavili ekip için sağlık kontrollerinden geçen Mısırlı yıldız Trezeguet, transferiyle ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Trezeguet yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Trabzonspor'a gelmemde kulübün kalitesi etkili oldu. Çok mutluyum. Tekrar şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Trabzonspor'un çok iyi futbolcuları ve hocası var. Her kulvarda başarılı olmak istiyoruz. Kendime güveniyorum. Benden beklentilerin farkındayım. Çok çalışacağım ve bana güvenenleri utandırmayacağım. İyi durumdayım. Ligi de tanıyorum. Adaptasyon sıkıntısı yaşayacağımı düşünmüyorum. Takımdaki birçok futbolcuyu da tanıyorum. Kulübün hedeflerine yardımcı olacağım. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal