07.01.2022-15:27 (Son Güncelleme:07.01.2022-15:46)


1

Süper Lig devlerinden Trabzonspor, kadrosuna Boşnak yıldız Edin Visca'yı Başakşehir'den transfer ederek büyük ses getirdi.



2

Trabzonspor'un yeni transferi Edin Visca gerek Trabzonsporlu taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından büyük ilgi çekti. Yapılan son transfer Süper Lig'de büyük ses getirirken futbolcunun Trabzonspor'a transferi Trabzon şehrinde büyük yankı uyandırdı. Özellikle başta Trabzonsporlu taraftarlar olmak üzere Boşnak yıldızın ne zaman Trabzonspor forması ile yeşil sahada mücadele edeceğini merak ediyorlar.



3

Boşnak futbolcu Edin Visca, Trabzonspor formasını 12 Ocak 2022 Çarşamba günü açılacak olan transfer döneminin ardından kadro kayıt işlemlerinin tamamlanması durumda terletebilir.



4

Boşnak yıldız Edin Visca, Trabzonspor'da 18 numaralı formayı terleticek.



5

Trabzonspor'un, Başakşehir'den transferi Edin Visca çok büyük gündem oldu. Futbolcunun transferi gerek Trabzon şehrinde gerek Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı. Bu anlamda gözler yıldız futbolcunun bordo mavililerde ilk oynayacağı maça çevrildi. Yıldız ismin Trabzonspor'daki performansı da büyük bir merakla bekleniyor.



6

Trabzonspor'un başarılı teknik direktörü Abdullah Avcı kariyerinde uzun bir süre Başakşehir takımını çalıştırdı. Başakşehir takımındayken gözde futbolcularından birisi ise Boşnak futbolcu Edin Visca olarak göze çarpıyordu. Teknik adam futbolcunun Trabzonspor'a transferiyle beraber Edin Visca ile yeniden bir araya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR