07.01.2022-14:31 (Son Güncelleme:07.01.2022-14:31)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de ligin ilk devresinde yaşanan hayal kırıklığının ardından ligin ikinci devresi öncesinde takıma takviyeler yapılması bekleniyor.



2

Devre arasında yapacağı transferler ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen İzmir ekibi Göztepe, transfer bombalarını arka arkaya patlatmaya hazırlanıyor.



3

Uzunca bir süre İngiltere Premier Lig'de forma giyen ve ülkemizde de bir dönem Gaziantep Futbol Kulübü forması giyen Belçikalı yıldız Kevin Mirallas için görüşmeler başladı.



4

Bonservisini elinde bulunduran ve serbest statüde yer alan 34 yaşındaki Belçikalı yıldız Kevin Mirallas ile menajeri aracılığı ile bir görüşme gerçekleştiren Göztepe'nin yapmış olduğu görüşmenin olumlu sonuçlandığı öğrenildi.



5

Son olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü forması giyen Kevin Mirallas, 31 karşılaşmada forma giyerken 7 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlamıştı.



6

Kevin Mirallas transferinde menajeriyle gerçekleştirdiği görüşmelerde son aşamaya gelen Göztepe yönetiminin Teknik Direktör Nestor El Maestro'nun onay vermesi halinde transferde imzaları atacağı öğrenildi.



7

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro'nun 34 yaşındaki Belçikalı yıldız Kevin Mirallas'ın transferine kısa bir süre içerisinde onay vermesi beklenirken, sarı kırmızılı ekibin transferi resmen açıklaması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR