07.01.2022-14:36 (Son Güncelleme:07.01.2022-14:53)


1

Galatasaray'ın Macar orta saha Andras Schafer ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Galatasaray'da gündeme oldukça sürpriz isimler geliyor. Sarı kırmızılılarda son olarak gündeme çok sürpriz bir isim geldi. Galatasaray'ın, Macar yıldız Andras Schafer ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

Galatasaray'da sezonun ilk devresi geride kalırken, problemli görülen bölgelerden birisi de orta saha olarak göze çarptı. Galatasaray'da bu anlamda gündeme oldukça sürpriz bir isim geldi. Sarı kırmızılılar orta sahaya Sırbistan'ın Dunajska Streda takımında forma terleten 22 yaşındaki Macar orta saha ile ilgileniyor.



4

Futbolcu bu sezon 20 karşılaşmada sergilediği 3 gol ve 3 asistlik bir performansla dikkatleri üzerine çekmiş olmakta.



5

8 numara pozisyonunda oynayan Andras Schafer'ın milli takımdan arkadaşı Fenerbahçeli Szalai'den Galatasaray hakkında bilgiler aldığı öğrenildi. Szalai'nin futbolcuya İstanbul ve Türkiye'den övgüyle bahsettiği aktarıldı. Bu doğrultuca Schafer, Galatasaray'a transfer olmaya oldukça sıcak bakıyor.



6

22 yaşındaki Andras Schafer, kariyerine ilk olarak Macaristan ekibi Haladas'da başladı. Ardından MTK takımına transfer oldu. MTK Budapest'in ardından Genoa'nın yolunu tuttu. Genoa'dan Chievo Verona'ya giden futbolcu sonrasında Slovakya ekibi Streda'ya transfer oldu. Genç yetenek şuan güncel olarak Dunajska Streda formasını terletmektedir. 22 yaşındaki futbolcu son olarak son olarak Galatasaray'ın gündeminde yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR