07.01.2022-14:00 (Son Güncelleme:07.01.2022-14:13)


1

Beşiktaş, İngiliz Premier Lig takımı Aston Villa'da forma terleten santrafor futbolcu Wesley'yi yakın takibe aldı.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş transfer çalışmalarına hız vermeden devam ediyor. Yönetimin 'fırsat transferi olursa yapabiliriz' açıklaması sonrası gündeme gelen son isim ise Brezilyalı forvet Wesley oldu. Club Brugge ile kiralık olarak sözleşmesini fesheden Wesley, Beşiktaş'ın gündemine girdi.



3

Forvet futbolcunun menajeri Aston Villa'nın 2019 yılında 25 milyon euro'ya aldıkları Brezilyalı yıldızı kadroda düşünmediklerini aktardı. Oldukça uygun şartlarda 1.5 yıllığına Beşiktaş'a kiralık transfer olabileceğini belirtti. Hatta aynı menajerler temasda bulundukları siyah - beyazlı yöneticilere, yıllık maaşının bir kısmının da Aston Villa tarafından ödenebileceğini aktardı.



4

Cenk Tosun'un yıllık maaşından vazgeçmek istemediği için siyah beyazlılara dönemeyeceği ortamda siyah beyazlıların ikinci yarı için Wesley için Aston Villa ile yakın temas kurduğu öğrenildi.



5

Profesyonel kulüp kariyerine Brezilya'nın Itabuna takımında başlayan futbolcu ardından Slovakya'nın Trencin takımına transfer oldu. Slovakya'da gösterdiği performansla Belçika ekibi FC Brügge'un yolunu tuttu. Asıl kariyer çıkışını ise 2019 yılında Brugge takımından Aston Villa'ya transfer olarak gerçekleştirdi.



6

Kariyerinde 184 karşılaşmaya çıkan Wesley, 52 gol atarken, 20 kez da asist yaptı ve 72 gole katkı sağladı. Brezilyalı yıldızın 1.91 m'lik boyu ise oldukça dikkat çekiyor. Fizik gücü yüksek olan sambacı futbolcu bu gücünü ileri uçta çok iyi sergiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR