Trabzonspor'un Süper Lig şampiyonluğunun ardından Edin Visca'dan dikkat çeken sözler geldi!

Trabzonspor'un Süper Lig şampiyonluğunun mimarlarından birisi olan Edin Visca, bordo mavililer ile şampiyonluk coşkusu yaşadığı için çok mutlu olduğunu belirtti. Ayrıca sezonu çifte kupa ile bitirmek istediklerini aktardı.

02.05.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-12:34)

Bordo mavililerin ara transfer döneminde kadrosuna katmayı başardığı Edin Visca, şampiyonluk hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Yaşanan şampiyonluğu taraftarlara armağan ettiklerini söyleyen futbolcunun sözleri gündem oldu.

Şampiyonluğu taraftarlara armağan etti

'Öncelikle tüm Trabzonspor camiasını tebrik ediyorum. Uzun bir aradan sonra gelen şampiyonluktan sonra taraftarlar çok mutlu, ne kadar güzel. Ben de çok mutluyum. Taraftarımıza armağan ediyoruz. Bu sezon aile gibi olduk, gelecek sezonda böyle devam edeceğiz.' şeklinde konuştu.

Takıma gelişinden bahsetti

3 aydır buradayım. Herkes şampiyonluğa emek verdi. Futbolcular, Abdullah hoca... Herkesin emeği var. Abdullah hoca benim öğretmenim. Bu camia için Trabzonspor'a koşarak geldim. Mutluyum. Şimdi kupaya koşacağız. Kupayı da kazanmak istiyoruz.' 

'Taraftara teşekkür ediyorum. Geldiğim günden bugüne dolu stadyumda oynadık. İnşallah Altay maçında da dolu stadyumda birlikte olacağız. Kupayı da almak istiyoruz. Hedef çifte kupa' yorumlarında bulundu.

Visca'nın şampiyonluk açıklamaları ilgi çekti.

Sezonun en dikkat çeken isimlerinden birisi oldu

Trabzonspor'un ara transfer döneminde Başakşehir'den kadrosuna kattığı Boşnak yıldız bordo mavililerde ortaya koyduğu futbolla büyük yankı uyandırdı. Yıldız isim özellikle Galatasaray ile deplasmanda oynanan ve kazanılan kritik maçta takımının son dakika golünü kaydetmişti. Trabzonspor bu golle Süper Lig şampiyonluğu için büyük avantaj kazanmıştı. Bu anlamda futbolcu taraftarların kısa sürede sevdiği isimlerden birisi haline gelmişti. Visca'nın Süper Lig şampiyonluğu sonrası son yaptığı açıklamalar ise gerek takım gerek taraftarlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal