Trabzonspor'un Galatasaray İle Oynayacağı Maçın Kadrosu Belli Oldu!

Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un derbi kadrosu belli oldu.

22.01.2022-17:01 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-17:01)

Süper Lig'de büyük bir heyecanla beklenen Galatasaray - Trabzonspor derbisi öncesi nefesler tutuldu. Dev derbi her iki takım için de çok büyük önem taşıyor. Trabzonspor şampiyonluk adına kayıp yaşamamak adına zorlu mücadeleden kesinlikle galibiyetle ayrılmak istiyor. Bu anlamda bordo mavililer için derbi aşırı önem taşıyor. Diğer taraftan Galatasaray'da ligde son zamanlarda alınan mağlubiyetler taraftarların sabrını taşırmış durumda. Bu nedenle takımda Trabzonspor karşısında galibiyet alınılması hedefleniyor. İki takım için çok büyük önem taşıyan maçta Trabzonspor'dan önemli gelişmeler geliyor. Bordo mavililerin zorlu derbi öncesi kamp kadrosu açıklandı.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Fırtınada, Galatasaray derbisinin kamp kadrosu belli oldu. Bordo mavililerde sakatlıklardan kurtulan Nwakaeme ve Hamsik maç kadrosuna dahil edildi. Sakatlığı bulunan Abdülkadir Ömür ve Djaniny ise kadroda yer almadı. Cezaları bulunan Hüseyin Türkmen ve Yusuf Erdoğan da kamp kafilesinde yer almayan isimler arasında bulunuyor.

Bordo mavililerin kamp kadrosu ise şöyle; Uğurcan, Erce, Arda, Serkan, Peres, İsmail, Puchacz, Denswil, Hugo, Ahmet Can, Berat, Hamsik, Siopis, Cem, Dorukhan, Yunus, Bakasetas, Visca, Nwakaeme, Salih, Cornelius


DERBİ ÖNCESİ CAMİA ÇOK HEYECANLI

Trabzonspor'un Galatasaray maçı öncesi gerek Trabzonspor takımını gerek Trabzonsporlu taraftarları büyük bir heyecan sarmış durumda. Bordo mavililer bu sezon mutlak şampiyon olmak istiyor. Bu anlamda Galatasaray ile oynanacak derbi takım için çok büyük önem taşıyor. Bundan dolayı bordo mavili camiada zorlu karşılaşma öncesi nefesler tutuldu. Maç ile ilgili gelişmeler Trabzonspor taraftarları tarafından büyük bir merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal