Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Süper Lig'de oynanan Altay maçı sonrası çarpıcı açıklamalar geldi!

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'un eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, Olimpiyat Stadı'nda oynanan Trabzonspor - Altay maçı sonrası açıklamalarıyla büyük yankı uyandırdı. Hacıosmanoğlu'nun, 'Hırsızlar şampiyonluğu be sefer çalamadıkları için bu ezikliğini bir şeyle dolduracaklar.' diyerek dikkatleri üzerine çekti.

16.05.2022-14:04 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-14:17)

Süper Lig'de Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesi sonrası bordo mavili camiadan dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

Yaptığı açıklamalar gündeme oturdu

Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada, 'Yıllardan beri Trabzonspor ’un şampiyonluğu çalındığı için insanlarda özlem vardı, birikim vardı. Birikimi sağ olsun Ahmet başkan, yönetim kurulu, teknik kadro, futbolcu kardeşlerimiz, taraftarlarımız bütünleşince şampiyonluk geldi. Ahmet başkana öncelikle şükranlarımı sunuyorum. Böyle bir başarıyı bu insanlara yaşattı. Bize her yer Trabzon diyoruz. Amerika’sı, Londra’sı, Hollanda’sı… Ama İstanbul diyorlar ne işiniz var burada.'

'Böyle işimiz var işte, 70 bin kişiyle maç oynarız. Muhteşem, Trabzonspor’un taraftarı muhteşem. Her şeyden önemlisi bu kadar kalabalık bir araya toplanıp da medeniyet dersi vermeleri de önemliydi. Hiçbir olay çıkmadı. Ne Trabzon’daki şenliklerde ne burada. O da bir ders. İnşallah devamını da görürüz ve kutlamaları yaparız.' ifadelerine yer verdi.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları gündeme oturdu.

Ahmet Ağaoğlu ve Muharrem Usta ile görüntülenmesine değindi

'Normalde locada seyrediyordum. Başkanların yanına gittim. Özel bir şey konuşmadık. Şu anda zaten konuşacak bir şey yok şampiyonluğu yaşamak lazım.' ifadelerine yer verdi

Son olarak ise Hacıosmanoğlu Trabzonspor'un şampiyonluğuna gölge düşürmek isteyenlerin olduğunu belirterek, 'Hırsızlar şampiyonluğu bu sefer çalamadıkları için bu ezikliğini bir şeyle dolduracaklar. Ona yer arıyorlar. Ama taraftarımız gereken cevapları veriyor.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal