Şampiyon Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Altay karşısında aldıkları galibiyetin çok değerli olduğunu söyledi

Şampiyon Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 2-1 galip geldikleri Altay karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

15.05.2022-19:45 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-19:45)

Şampiyonluk kutlamaları sırasında Trabzon Akyazı Stadyumu’nun zemininin zarar görmüş olması nedeniyle Altay karşılaşmasını İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynayan Trabzonspor taraftarlarının hınca hınç doldurduğu stadyumda galip gelmeyi başardı.


Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Altay karşısında aldıkları 2-1’lik galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Kazanmayı çok istedim’

Bu maçı çok kazanmak istedim, şampiyonluğu kazanmamıza rağmen, dünyanın her yerinden taraftarımız geliyor ama her zaman gelemiyorlar. Böyle bir fırsat varken, onların önünde maçı kazanmak ve onları mutlu etmekti amacımız.

‘Maçta galibiyeti daha erken kopartabilirdik…’

Oyunu daha önce kopartabilirdik. Oyuncular dünkü yorgunluklarına rağmen, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Taraftarlarımız umarım seneyi çok güzel geçirdiler, burada onlara dokunmuş olduk. Harika Trabzonspor taraftarları, bütün duygusuyla her anı yaşayan, dün gördüğüm sahneler... Onların mutlu olması beni çok mutlu ediyor. Taraftarlar, geçen seneden itibaren tüm dünyaya örnek oldular. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bir haftamız kaldı. Bugün buraya gelenlere harika destekleri için teşekkür ediyorum.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal