Beşiktaş'a Göztepe deplasmanında galibiyeti getiren genç kaleci Emre Bilgin'in açıklamaları büyük beğeni topladı

Beşiktaş’ın Göztepe karşısında deplasmanda 9 kişi kaldığı maçta aldığı 2-0’lık galibiyette büyük bir pay sahibi olan genç kaleci Emre Bilgin, maç sonunda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

15.05.2022-19:31 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-19:31) Beşiktaş'a Göztepe deplasmanında galibiyeti getiren genç kaleci Emre Bilgin'in açıklamaları büyük beğeni topladı

Spor Toto Süper Lig’de haftaya damga vuran karşılaşmalardan biri olan Göztepe – Beşiktaş maçında tam 3 kırmızı kart çıkarken 2  de gol atıldı. Beşiktaş’ın 9 kişi kaldığı mücadelede sahadan Göztepe karşısında 2-0’lık galibiyetle ayrılması dikkatleri çekti.


Genç kaleci dikkatleri çekti!

Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu’nun yokluğunda Göztepe deplasmanında kaleye geçen 18 yaşındaki genç kaleci Emre Bilgin, sergilediği başarılı performansla zorlu deplasmanda alınan galibiyette büyük bir pay sahibi oldu.
Genç file bekçisi Emre Bilgin, Göztepe karşısında aldıkları 2-0’lık galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa yapmış olduğu açıklamada ;

‘ Beni destekleyen herkese teşekkürler. Buraya gelmemde hocalarımın çok büyük emeği var. Valerien Ismael hoca maçtan önce benimle konuştu ve bana güvendiğini söyledi. Ben de çıktım ve elimden geleni yaptım.  3 puan için çok mutluyum. Aileme ve sevdiklerime selamlar. Hoca bana büyük destek verdi. Maç sonu da yanıma geldi. Takım arkadaşlarım da çok destek verdi. Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz gibi ağabeylerime de teşekkürler. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal