Jacob Ondrejka kimdir? Jacob Ondrejka kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Beşiktaş'ın Jacob Ondrejka'yı takımına transfer etmesi gündeme bomba gibi düştü. Genç ve başarılı oyuncu Jacob Ondrejka'nın siyah beyazlı takıma transfer olmasının ardından Jacob Ondrejka kimdir? Jacob Ondrejka kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? soruları sıklıkla araştırılmaya başlandı. Beşiktaş'ın yeni transferi Jacob Ondrejka hakkındaki tüm bilgiler haberimizde yer almaktadır.

15.05.2022-18:17 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-18:17) Jacob Ondrejka kimdir? Jacob Ondrejka kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Beşiktaş'ın yeni transferi olduğu iddia edilen Jacob Ondrejka dikkatleri üzerine çekti. Genç ve başarılı oyuncu Jacob Ondrejka'nın Beşiktaş'a transfer olmasından sonra Jacob Ondrejka'nın kim olduğu araştırılmaya başlandı. 

Jacob Ondrejka kimdir?

2 Eylül 2002 tarihinde doğan Jacob Ondrejka İsveçlidir. Elfsborg takımı ile hala 1 yıl anlaşmalı olduğu bilinen Ondrejka 2019-20 sezonunda İsveç'in U9 Milli Takımında forma giymiştir. 2020 sezonundan bu yana İsveç U19 forması ile mücadele eden Ondrejka'nın yeni sezonda Beşiktaş forması giyeceği iddia edildi. Forvet olan Ondrejka sol kanat oyuncusu olarak gelecek vaadeden oyuncular arasında yer almaktadır. 

Jacob Ondrejka hangi takımlarda forma giydi?

İlk başta Landkrona'da forma giyen Ondrejka daha sonra IF Elfsborg'da forma giydi. IF Elfsborg'da 49 maça çıkan Ondrejka toplam 4 gol atmıştır. 

Jacob Ondrejka kimdir

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal